článek

Nálož Android her - 23. díl

Nálož Android her - 23. díl

Připravte se na pořádnou akcičku. Tři z dnešních čtyř kousků vás nenechají vydechnout, ať už akcí, strachem nebo rychlostí. Na úvod tu ale máme něco oddechovějšího. Ignis Castle Adventure Free - 72 %
Hopsací plošinovka, ve které se zhostíte role rytíře a snažíte se překonat všechny nástrahy. Překážky v podobě ostnů, lávy nebo nepřátel jsou poskládané v rychlém sledu, takže musíte dávat pozor na každý skok. Navíc vám běží časový limit, během něhož se musíte dostat do cíle. Tím se hra stává poměrně obtížnou záležitostí, která může po chvíli způsobovat frustraci. Je to škoda, ale nějaké trpělivé hráče může zabavit. Stahujte zde.

Armored Car HD (Racing Game) - 83 %
Takové autíčko na běžné silnici ani v Kobře 11 nenajdete. V této závodní hře budete ovládat po pneumatiky ozbrojené auto. Díky dělům, raketám a minám si musíte vybojovat místo na prvních příčkách, abyste postoupili dále. Stejný arzenál mají ale i vaši soupeři, a tak je na trati pěkně rušno. I když se vám podaří všechny předjet, pořád nemáte vyhráno. Na cestě vás mohou potkat další bariéry, takže buďte neustále ve střehu. Za vyhrané peníze je možno dokoupit zbraně a odemknout další vozy. Ovládání chce trochu cvik a toto je jedna z mála her, kde jsem nedal přednost virtuálním tlačítkům pro zatáčení, ale gyroskopu. Jeto pěkná řacha, navíc s možností dvou pohledů. Stahujte zde.

Slenderman Must Die: Chapter 1 - 86 %
To neznáte Slendermana… ten když se rozjede, všechny zabije. V této verzi se mu ale pokusíte zatnout tipec. Z pohledu první osoby procházíte zchátralým sanatoriem, což už samo o sobě je místy děsivý pohled. K tomu vám občas vypne baterka a navíc někde po chodbách bloumá Slender a snaží se vás najít. Vy se pokoušíte v první řadě najít osm stránek dokumentů, ale abyste měli šanci na přežití, chce to také najít zbraň a nějaké ty náboje. Hutná atsmoféra děsu, 3D grafika a tma. Toť hlavní přednosti tohoto titulu. Stahujte zde.

Wolfenstein 3D - 88 %
Na závěr dnešního přehledu si dáme jednu z největších nostalgií ze světa her – Android verzi legendárního „Wolfíka“. FPS střílečka svou portací neztratila nic ze svého lesku, jedná se o původní DOS titul, takže se můžete těšit na staré známé nepřátele, chodby, prostředí a celkovou atmosféru. Ovládání je solidní, ale ne úplně dokonalé. Rozhodně by bylo lepší, kdyby se obraz dal překlopit, ale i na výšku jsou tlačítka dostatečně velká. Za tu vzpomínku to určitě stojí stáhnout a vyzkoušet. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 04.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:53

nic pro mě

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:07

auta perfektní

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:43

nic pro mě

elf

elf | 25.02.15 v 19:55

wolfík je wolfík


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce