článek

Nálož Android her - 22. díl

Nálož Android her - 22. díl

Dnes si dáme jednu neobvyklou nekonečnou „běhačku“, zažijeme adrenalinovou jízdu i poněkud relax a podíváme se, co je nového ve světě X-Menů. Adventure Land – Rogue Runner – 81 %
Jak ozvláštnit nekonečnou „běhačku“? Stačí k tomu přidat odemykatelné karty. Nikdy tak nevíte, co vám přesně čeká, dokud se nevydáte na zběsilou cestu plnou hopsání a ničení nepřátel. Běh probíhá automaticky, takž vy se musíte snažit skákat, střílet a využívat schopnosti vašeho charakteru. Podle toho, jak se vám postava složí, budete ovládat ninju, piráta, budete moci létat, házet hvězdice nebo střílet oheň. Za nasbírané mince si lze dokoupit další karty a za získané zkušenosti odemykáte další možnosti. Originální pojetí endless-runner stylu, které pobaví. Ke stažení zde.

Muscle Run – 87 %
Usedněte za volant a užijte si parádní jízdu ve dne nebo v noci. Jak daleko dokážete dojet? Zničit takové pěkné vozy je škoda, ale v té rychlost a v plném provozu se nějakému tomu karambolu zkrátka nevyhnete. Na silnici sbíráte peníze na upgrade vašeho vozu, případně nákup dalších. K dispozici jsou i nějaké ty questy v rámci story módu. Fajn grafika i fyzika a celkově velmi povedená závodní hra. Ke stažení zde.

Speed Racing – 75 %
Teď trochu zvolníme, i když stále budete ovládat vůz na rušné silnici. Opět nekonečná jízda, ve které sbíráte mince na vylepšení rovnou tří vozů. Abyste mincí získali co nejvíce, musíte na trati zůstat také co nejdéle. Proto musíte kličkovat, skákat a také používat zbraně na auta před vámi. Každé z aut má specifické vlastnosti a je na vás, jaké si vyberete. Jednodušší zpracování, ale dostatečný relax. Ke stažení zde.

X-Men: Battle of the Atom – 89 %
Věděli jste, že mutanti X-Men slaví výročí? Připravte se na pořádnou karetní melu. Ve hře vás čeká několik příběhů, v nichž s lídrem mutantů potíráte zlo. Souboje se odehrávají ve stylu tahových strategií. Jedná se o karetní hru, takže vaše bojové aspekty jsou reprezentovány jednotlivými kartami, které používáte, respektive kombinujete. K dispozici je velké množství postav, jejich vylepšování a evoluce. Bohatá náplň, množství jednotlivých epizod a parádní komiksová grafika. Hra působí zpočátku zmateně, ale je to dáno velkou porcí obsahu. Chce to trochu zvyku a pak už si hru užijete naplno. Ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 01.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:09

Speed Racing sice jenom 75 % ale pro mě 100

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:32

racing může být dobrý