článek

Nálož Android her 20 - mix her

Nálož Android her 20 - mix her

Dnešní osvěžující koktejl her jsme připravili z retro závodní gamesky, akční real-timeové strategie připomínající LoL, posléze zavítáme do světa Akomodonů a na závěr si dáme parodickou hru na motivy Flappy Bird od slovenských vývojářů. Project Downforce - 79 %
Arkádové závody v malé formulce. Šlápněte na plyn, dojeďte na prvním místě a nezničte váš vůz dříve, než projedete cílem. Jednoduché ovládání, totální arkáda a retro grafika. Současně to ale neznamená, že byste nepředvedli řidičské schopnosti. Ono vyhnout se soupeřům a nenarazit už chce i trochu toho řidičského umu. Užijte si pěkné retro a vyhrajte šampionát. Znalejší hráči F1 se potěší i zkomolenými jmény skutečných jezdců, kteří stojí proti vám na startovním roštu. Stahujte zde.

Legendary Heroes - 85 %
Zajímavý počin, který do jisté míry kopíruje pecku League of Legends. K dispozici máte skupinku hrdinů se specifickými dovednostmi a s jejich silami se snažíte získat území protivníka. Prorazit obranu a zničit věž ale znamená trochu té strategie, plánování a hlavně dalších vojáků. Samotní hrdinové jsou v boji důležití, ale bez posil se prostě neobejdete. Parádní 3D prostředí a akce vás nenechají vydechnout. Za získané prostředky pak samozřejmě můžete nakupovat a vylepšovat. Velmi povedené akční RTS s rychlými a intenzivními boji. Stahujte zde.

Akodomon - 79 %
Vítejte ve světe akodomonů, vyberte si jednu z příšerek a vhněte se do víru questů a ničení nepřátel. S malou obludkou postupujete přes úrovně, v nichž likvidujete nepřátele, získáváte zkušenosti a upgradujete váš charakter. Jednoduché ovládání a pěkná 3D grafika, specifické vlastnosti příšerek, se kterými nejde jen bojovat, ale také se o ně musíte starat, zaujmou spíše mladšího hráče. Náplň se notně opakuje, ale pro děti to může být fajn zábava. Stahujte zde.

Ficko Bird - 70 %
Na závěr si dáme jednu… ficovinu. Nejspíš jste zaznamenali fenomén jménem Flappy Bird a po jeho stažení vzniklo (a doposud vzniká) velký počet nejrůznějších klonů a variací. Ficko Bird je hříčka od slovenských vývojářů s politickým podtextem. Místo ptáčka ovládáte známého politika a snažíte se s ním prolétávat skrze blokující roury ve formě láhví „fico-coly“ a vyhýbat se tak kauzám a krást miliony. Vaše délka letu je navíc doplněna hláškami. No, my jsme si prezidentské šílení užili, teď jsou na řadě sousedi ze Slovenska. Hra je určena spíše pro odpůrce Fica, z hlediska herního je to povedená variace na Flappy Birda. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 27.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:12

Project Downforce ono se řekne nezničit auto ale moc to nejde

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:35

asi nic


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce