článek

Nálož Android her 16 - mix her

Nálož Android her 16 - mix her

Ze záplavy Android her jsme si dnes vybrali jízdní relaxačku na motivy Top Gearu, další a stejně návykovou variaci na pecku Clash of Clans, parádní „rozbíječku“ a nakonec se pokusíme zahrát fotbálek se samotným Cristianem Ronaldem. Top Gear: Race the Stig 81 %
Relaxačka, ve které ovládáte autíčko a snažíte se ujet neodbytnému Stigovi. Hra je v principu stejná jako například Minion Rush nebo Subway Srufers, jen místo žlutých potvor tentokrát jedete v autíčku. Cestou se musíte vyhýbat dalším autům, překážkám, skákat nebo podjíždět bariéry a samozřejmě sbírat matičky ve formě herních peněz. Za ty si pak můžete koupit nějaký ten power-up nebo další… rachotinu na ježdění. K dispozici budete mít také herní úkoly, které vás nutí zajíždět určité styly a postupy. Jednoduché ovládání, trochu toho vtipu a vzniká fajn gameska na odpočinek. Stahujte zde.

Pirates Jorney: Caribbean Wars 85 %
Herní pecka Clash of Clans už má na Google Play pořádnou nadílku klonů. No a toto je další z nich. Ve hře si musíte postavit a postupně vylepšovat váš domácí píseček. A to tak, že kolem mola stavíte další objekty, které vám poslouží jako zdroj surovin (ryby) a peněz. Odemykáte další budovy, upgradujete všechno možné a také stavíte armádu pirátů. V boji se můžete vydat buď plnit mise, nebo napadnout jiného hráče. Z důvodu soubojů musíte také produkovat obranné věže, aby vás zase jiný soupeř neobral o peníze a ryby. V podstatě totožná náplň jako CoC jen z jiného prostředí, ale i tak má hra svou kvalitu. Stahujte zde

Smash Hit 84 %
Vyrazte na cestu a rozmlaťte všechno kolem. Ve hře postupujete zajímavým „skleněným“ prostředím a pomocí dotyku házíte na okolní objekty míčky, abyste se dostali dál. Průchod je automatický, takže vy musíte jen včas a správně hodit jeden z míčků, kterých máte omezený počet, a zničit překážku před/pod/nad vámi nebo vedle vás. Každý zásah vám sebere část střeliva, takže musíte být rychlí a čekat… i nečekané. Překážky se mohou pohybovat nebo i náhle zjevit před vámi. Jednoduché a přitom velmi podmanivé. Nevýhodou je fakt, že ve free verzi nefungují checkpointy. Stahujte zde.

Cristiano Ronaldo Footy 52 %
Možná jste už zaznamenali na Facebooku hru totožného jména. Verze pro Android se možná jmenuje stejně, ale v mnoha ohledech je jiná – bohužel horší. Na rozdíl od FB verze máte před sebou jednotlivé úrovně, v nichž musíte jednoduše vyhrát zápas (navíc můžete zkusit splnit i vedlejší mise jako například dát dva góly do jedné minuty, vyhrát o 3 góly apod.). Nicméně kvůli zmršenému ovládání a chování hráčů je to (nejspíš nezáměrně) dost těžká dřina a brzy i velmi frustrující. Brankář má ve zvyku zpravidla uskočit střele na druhou stranu, takže de facto každá střela soupeře znamená gól. To ovšem neplatí na opačné straně, takže vy si musíte hledat ten správný úhel. Gólu se dá jen velmi těžko zamezit, protože skluzy mnohdy protivníka nezasáhnou. Nákup dresů a speciálních boostů je spíše mrhání penězi, ale na nic jiného se nehodí. Hra vypadá na pohled solidně, ale to je tak všechno. Pokud máte totální trpělivost, budete se chvilku bavit. Tato hra se ale celkově nepovedla. Rozhodně je lepší a hratelnější facebooková verze. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 17.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

pepah14

pepah14 | 27.09.15 v 21:35

jsou dobré

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:19

být tak ze mě Ronaldo ještě potrénuji a uvidím

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:44

no uvidíme

katruska

katruska | 17.03.14 v 22:16

Top Gear: Race the Stig víc nesmyslnou hru jsem snad neviděla další kopírovaní her co už jsou nic nového


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce