článek

Nálož Android her 15 - mix her

Nálož Android her 15 - mix her

Máme tady další nálož nejrůznějších her. Dnes si dáme jednu 3D běhačku s mývalem, vypěstujeme kupu zeleniny, ale taky přitvrdíme při kosení zombíků. Jako specialitku si na konec dáme povedenou aplikaci na tvorbu živých tapet přímo ve vašem mobilu. Aby Escape
Návyková závodní 3D gamesa s mývalem. N první pohled se tváří jako klasická endless-runner titul, ale nenechte se zmást. To je jen jeden z herních módů a po nasbírání 4 tisíc mincí si můžete odemknout plný story mód. V něm vás čekají jednotlivé levely, které musíte proběhnout na konec a postoupíte dále. Při běhu musíte přeskakovat, kličkovat a podjíždět jednotlivé překážky. Také vás místy přepadnou zlí lupiči a v pěkném okamžiku zpomalení se jim musíte opět vyhnout. V „nekonečném“ módu sbíráte mince, nakupujete upgrady a plníte mise. Ve story módu se odvíjí mývalův příběh, prostředí se mění a postupem času i notně přituhuje. Za hrou stojí studio BulkyPix, které má na svém kontě už pěknou řádku parádních her a tato není výjimkou. Hra ke stažení zde, 84 %.

Hay Day
Farma potřebuje pěkně pracovitou ruku, a tak je řada na vás, abyste nastoupili do kolotoče sázení, sklízení, prodeje a… zase sázení. Vybudujte vlastní prosperující farmu! Ale hezky popořádku. Rozhodně nedostanete širé pole a statky, ale na všechno si musíte našetřit a odemykat získáváním zkušeností. Postupem času se propadáte hlouběji do všelijakých procesů, odemykáte nové budovy, suroviny, questy a o všechno se musíte starat. Velmi propracovaná farmářská strategie, která vás chytne. Sklízet se dá několikrát za den, následně můžete dát produkovat různé produkty, ty prodat nebo splnit quest. Za peníze si rozšiřujete pozemky, nosnost budov atd. Ve hře je rovněž přítomna silná sociální složka, díky které lze velmi snadno prodávat (a vydělávat), navštěvovat přátele či ostatní uživatele. Nutností je připojení k internetu, ale i přes datové připojení od operátora je nabíhání relativně svižné. Propracovaná farmářská gamesa, která velmi záhy chytne. stahujte zde, 85 %.

Last Heroes – The Final Stand
Zombíci přemnožili a je třeba jejich počty redukovat. Obrana je chabá, a tak záleží především na vaší přesné mušce. V každém kole vás čeká vlna zombies různého druhu a vy už to jen kosíte a snažíte se odrazit útoky. Mezi levely vylepšujete zbraně a dokupujete náboje, abyste měli šanci v následující drsnější vlně přežít. K dispozici máte i nějaké ty speciální útoky a postupně si budete moci vybírat z dostatečného počtu zbraní. Ovládání by mohlo být trochu plynulejší, ale v pohodě se na to dá zvyknout. stahujte, 80 %.

Photosphere HD Live Wallpaper
Na závěr si dáme trochu netradičně jednu aplikaci. Díky ní získá váš přístroj originální „zjev“. Jak už název napovídá, můžete s ní vytvořit vlastní HD tapetu na pozadí. Vybírat můžete z jednoho balíčku přednastavených tapet a další je třeba dokoupit za peníze. To ale zase tolik nevadí, jelikož si můžete tapetu vytvořit z jakékoli fotky, kterou máte u sebe v Android zařízení. Po volbě následuje pěkný počet možností, jak obrázek upravit- Různé saturace, jas nebo filmový efekt, který obrázek pomalu posouvá. Lépe se samozřejmě používají fotografie na šířku než na výšku a připravte se na určitou deformaci v důsledku „zakulajícího“ efektu. Na druhou stranu se rovněž dá vypnout posouvání do stran vypnout, takže případné deformace nebudou vidět. Jednoduché ovládání, s dostatečným počtem funkcí a vypadá to dobře. stahujte zde, 80 %.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 15.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:20

střílečka není moje hoby ještě musím potrénovat mušku

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:45

možná se tady najde i něco na odreagování