článek

Nálož Android her 14 - mix her

Nálož Android her 14 - mix her

Tak co si dneska namixujeme? Dnešní čtveřici her tvoří epické RPG, 3D gamesa s logickými prvky, relaxačka s Happy Tree Friends a nakonec hodně povedená plošinovka. Pylon Full Free 88 %
Pěkně vyvedené RPG se vším, co k tomuto žánru patří. Budete objevovat záhadné země a bojovat s nepříjemnými nepřáteli. Za to získáváte zkušenosti, peníze a slušný loot, díky kterému se váš charakter vylepšuje. Nechybí ani různé schopnosti, které využívají manu. Povedené Hack-and-Slash boje vás zabaví na pěkných pár hodin. Trochu nešikovné je umístění elixíru na léčení hned pod akční tlačítko, a tak se snadno stane, že se přehmátnete. Také aspekt energie, který slouží k cestování, v pozdější fázi může brzdit. Celkově se však jedná o parádní RPG. Stahujte.

Shardlands – 84 %
3D logická gamesa s lehce akčními prvky. Ocitáte se ve zvláštním mimozemském světě, který musíte projít. Cestou vás však potkají puzzly, které musíte vyřešit. Posouvání plošinek, otevírání dveří se mísí také třeba s útěkem před nepřáteli. Vše se ovládá velice jednoduše pouze přes dotykový displej a atmosféru doplňují i slušné světelné efekty, které vám poslouží jednak jako vodítka a checkpointy, jednak jako obrana před nepřátelskými emzáky. Podmanivý zážitek. Stahujte.

Strandead – 75 %
Je čas se trochu odreagovat a Strandead je k tomu jak dělaná. Postavičky z HTF ztroskotaly na malém ostrově a jedna z nich se snaží doletět pro pomoc. Další břeh je notně vzdálený, a tak si připevníte na záda „jetpack“, opřete se do obřího praku a už letíte. Během letu se lze odrážet od pelikánů a racků, ale dopady musíte odhadnout právě pomocí jetpacku na zádech. Naopak zásah od letadla či vody vás krapánek zdevastuje. Dokážete dorazit na konec vcelku? Stahujte.

Lumi - 87 %
Lumi je jakási malá světluška, která se snaží do svého světa opět přinést světlo. Připravte se na spoustu hopsání a sbírání orbů. Ovládání sice vyžaduje trochu cviku, ale nic hrozného. S „lumíkem“ se pohybujete po krásném barevném světě, kde na určitých místech musíte rozsévat světlo. Nechybí klasické překážky, jako jsou plošinky, jámy a nepřátelé. Výrazným prvkem jsou i záchytná kola, díky kterým se můžete vystřelit do vyšších oblastí a nasbírat více orbů. Hratelné, vizuálně i hudebně povedené. Stahujte.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 07.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:09

text příspěvku

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:21

lumi si 87% zaslouží

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:46

:-)

Kacirek_Donald

Kacirek_Donald | 13.05.14 v 16:05

Zdravím, díky za dotaz :). Pokud tou první mapou je myšleno hlavní město, kde se nachází portál, pak mi to přijde v pořádku. V tom městě jsou všichni obchodníci pro nákup do dalších questů a vrací se tam, i pokud hráč zemře během questu. Navíc díky portálu se dá okamžitě dostat do potřebné lokace a už jsem to u několika her zažil, takže mi to přijde normální. Co se týče druhého dotazu, v inventáři je pod každou položkou umístěný malý zámek a popelnice. Zavřený zámek indikuje, že se daná věc právě používá a kliknutím na ikonku popelnice se hra zeptá, jestli opravdu chcete daný předmět odstranit z inventáře. Tato možnost se odemkne až po absolvování tutorialu, respektive během jeho absolvování, což je zhruba tak ten pátý level hrdiny. Osobně se mi tato možnost otevřela zhruba při prvním vstupu do portálu (quest, kdy se hledá jakási bylina tuším...). Snad jsme pomohli a hru si užijete :-) Hezký den Dominik Wetter

Luděk Laubacher | 19.04.14 v 15:10

Zdravím. Ke hře Pylon bych měl malý dotaz. Kdykoli hru uložím, po přihlášení mi zůstanou všechny mé věci a peníze, to je v pořádku, ale je správně, že mě to vždy hodí úplně do první mapy? A další problém, který mám a na který bych se rád zeptal, je, jak se prodávají věci? Mám již plný inventář a ne a ne najít způsob, kterým se toho zbavit. V inventáři možnost "Prodat" (anglicky) není. Z toho důvodu jsem skončil již u pátého levelu, protože jsem neměl místo na další věci, ale rád bych si zmíněnou hru (Pylon) dohrál. Děkuji za odpověď.


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce