článek

Nálož Android her 13 - mix her a aplikací

Nálož Android her 13 - mix her a aplikací

Tak co nás dneska čeká? Tentokrát si pořádně zaskáčeme s králíkem, který ovládá kung-fu, zavzpomínáme na staré dobré časy handheldů, provětráme anglickou slovní zásobu a podíváme se na parádní aplikaci, díky které budete moci chatovat s přáteli zadarmo. Kung Fu Rabbit 79 %
Tomuto ušákovi není bojové umění kung-fu vůbec cizí a v této na pohled roztomilé gamesce se díky tomu vypořádá s každou překážkou. Jedná se o klasickou hopsací arkádu se spoustou plošinek, nepřátel a samozřejmě pastí, na které si musíte dávat pozor. Nepřátele likvidujete zezadu a sbíráte mrkve na nákup v obchodě. Pravda, ovládání by mohlo mít větší virtuální tlačítka a texty jsou někdy rozmazané. Přesto slušná hratelná hopsačka pro každého. Stahujte zde.

Octopus Game&Watch 78 %
Kdo z vás neměl doma tuto videohru nebo alespoň nějakou její variantu? V roli skupinky potápěčů se snažíte přes chapadla chobotnice dojít k pokladu, tam hrabat zlaťáky ve formě bodů na vaše konto a pak se zase bezpečně vrátit do loďky. Stejně jako u originálu (kterému odpovídá i obrazovka) máte na výběr dvě úrovně obtížnosti. Konverze stařičké klasiky, která se povedla. Za tu nostalgii to stojí vyzkoušet. Stahujte zde.

94 Seconds: category word game 80 %
Vcelku povedená dovednostní hra, která otestuje vaši anglickou slovní zásobu v několika kategoriích. V časovém limitu musíte dle zadání napsat jedno správné slovo. Body získáváte nejen podle toho, jestli je správně napsané, jestli do dané oblasti patří, ale také za to, pokud není zcela obvyklé. K dispozici máte první písmenko, od kterého se musíte odrazit. Samozřejmostí je znalost angličtiny. K dispozici máte také žolíky, což už je ale oblast de facto mikrotransakcí. Pokud si troufnete a jste v angličtině dobří, budete se bavit. Pěknou možností je porovnávání s přáteli a dalšími hráči v žebříčku. Stahujte zde.

WhatsApp 96 %
Možná jste zaznamenali, že tuto vychytávku pro chatování nedávno koupila společnost Facebook za pěkný balík. Není divu, aplikaci používá stále více uživatelů a obdobná aplikace od Facebooku není úplně „vončo“. Díky WhatsApp už nemusíte platit za SMS, ale snadno a rychle budete chatovat s vašimi přáteli zadarmo. Stačí k tomu jen připojení k internetu a aby dotyčný měl rovněž nainstalovanou tuto aplikaci. Přehled kontaktů vidíte nakonec sami. K dispozici je vám i široká škála „smajlíků“ nebo možnost místo psaní nahrát váš hlas. Všechno je zdarma, tedy alespoň první rok. Pak budete muset zaplatit cca 1 USD za další používání ročně. Kdo ještě nemáte WhatsApp? Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 04.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:47

anglicky neumím škoda

elf

elf | 26.02.15 v 18:39

whats je špica


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce