článek

Nálož Android her 12 - mix her

Nálož Android her 12 - mix her

Dnes si dáme nenáročné házení míčků na plechovky, zběsilou akční kosičku se zombíky, budete si hrát na rytíře nebo střílet góly na zeleném pažitu. Hezkou zábavu. Street Strike Can Knockdown – 73 %
Jednoduchá a svižná gameska na oddech. Švihem prstu po displeji házíte míčky do rozestavených plechovek a do dalšího kola postupujete při shození všech kousků, přičemž se vám navíc počítají body. Počet míčků je omezen, a tak je třeba každý hod tak nějak odhadnout a ne zběsile házet. Mezi plechovkami se najdou i speciální, které vám přidají míček nebo výbušné „chilli“, které zlikviduje celou strukturu jednou trefou. Body lze navíc sdílet a můžete se tak předhánět s přáteli a hrát o nejlepší výsledek.
Hra ke stažení zde.



Minigore 2: Zombies – 88 %
Frenetická akční gamesa, ve které kosíte zombíky v rychlém sledu. Žádné velké přemýšlení, prostě se jen vrhnete do akce a kropíte haldy nábojů do neustále se objevujících zombies a bossů. Za to získáváte peníze na odemčení nových postav, prostředí a upgrade zbraní nebo postaviček. Na hrací ploše se sem tam objevují nové zbraně, se kterými je to parádní řežba. Čím déle dokážete vydržet, tím lépe. Vše dokresluje fajn grafika.
Hra ke stažení zde.



Arthur Knights – Empire Rising – 81 %
Klasická akční gamesa připomínající takové tituly jako je Golden Axe. Vyberte si postavu se specifickými vlastnostmi a vrhněte se do boje. Při procházení levely likvidujete hordy nepřátel, a to pomocí jednoduchého virtuálního joysticku a tří akčních čudlů. Nechybí ani bossové a nostalgie automatové hry je pěkně provedená a zábavná.
Hra ke stažení zde.



FIFA World Cup – The Soccer Game
Z podobného ranku „emulátorovek“ je i tato sportovní hra. V ní si vyberete jeden z nabízených národních týmů a začínáte cestu šampionátem. Jediná prohra znamená konec, a tak se snažte do soupeřovy brány nasypat co nejvíce gólů. Zjednodušené ovládání dává povedený arkádový fotbálek. Pěkné retro stejně jako u předchozího titulu.
Hra ke stažení zde.


Athletics: Winter Sports Free – 70 %
Olympijská horečka řádí, ale tady se moc nezchladíte. Ve free verzi tato hra působí spíše jako taková ochutnávka toho, jak hra vypadá a jak se asi bude ovládat. Na výběr máte jen 2 disciplíny (z celkového počtu 28) a upřímně si nejsem jistý, jestli je to dostačující počet na otestování, zda koupit plnou verzi. Grafika průměrné 3D a při ovládání si užijete zběsilé bušení do displeje. Ne úplně přesvědčující hra, ale pro fanoušky zimních sportů by to mohl být přínos.
Hra ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 24.02.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

elf

elf | 28.02.15 v 16:10

nic nijak zvlášť nezaujalo


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce