článek

Nálož Android her 10 - mix her

Nálož Android her 10 - mix her

V dnešním mixu her se budete bát, závodit a vyzkoušíte si, jaké to je být hrdinou. Vítejte u 10. vydání zajímavých mobilních her ze všech žánrů. Slender Man Origins Free
Kdo si chce zahrát se Slender Manem na schovávanou? Ve hře se ocitnete na hradě s úkolem najít všechny ztracené obyvatele. Současně vás nemusí najít zabijácký Slender. Těšit se můžete na stísněnou atmosféru děsu doplněnou i parádními zvuky. A Slender Man? Toho rozhodně potkat nechcete. Pár „lekaček“ a hra vás celkem solidně vtáhne. Bohužel je škoda, že verze free obsahuje jen jednu kapitolu, ostatní se musí dokoupit. Na druhou stranu – Slender není pro každého a už tato zkušenost může stačit. Atmosférická „koridorovka“ z pohledu první osoby za 80 %.



Foolz: American Hero
Zábavná casual hra, ve které vás čeká série miniher na čas a postřeh. V roli „superdumbíka“ musíte řešit situace tapáním, tažením nebo nahýbáním telefonu s tím, že se úkoly sice opakují, ale také zrychlují. Čeká vás záchrana kočky, loďky, celé Země před dopadem asteroidu apod. Vždy však máte jen pár vteřin na správný pohyb a rozhodnutí. Minihry se sice začnou opakovat, nicméně je tu příslib tvůrců, že rozšíří hru o další disciplíny. 75 %.


Hot Rod Racers
Je čas nakopnout motory a správně řadit. Dragové závody, ve kterých posvištíte po rovince ve výstavních kouscích. Nebudete ale jen řadit, objeví se i rampy, kličkování mezi kužely nebo časovka. Za plnění misí, závodů a průchod příběhem získáváte peníze na upgrade a hvězdičky na opravu vozu. S hvězdami opatrně a opravujte až na poslední chvíli. Samotný závod vyžaduje vaše přesné řazení, ale i agresivní styl jízdy. Během závodu totiž můžete zatáčet nahýbáním displeje a soupeři tak pěkně zatarasit cestu. Upgrade vozu se projeví i navenek, což je pěkné zpestření. 85 %.


Juggernaut Revenge of Sovering
RPGčko v pěkné 3D grafice. Vrhněte se do bojů proti všemožným potvorám a vylepšujte vašeho hrdinu. Po výběru hrdiny se okamžitě pouštíte do prvních bojů. RPG akce je omezena de facto pouze na souboje, ve kterých nastupujete proti stále silnějším monstrům. Bojový systém probíhá po tazích, kdy můžete útočit buď dotykem, nebo tahem po displeji. Nechybí ani kouzla či minihry na postřeh, díky kterým odrazíte útok nepřítele. Zajímavý typ RPG, ovšem je možné, že po čase se bude stereotypní způsob boje trochu zajídat. Zpracování a obsah ale na jedničku. 85 %.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 13.02.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

elf

elf | 01.03.15 v 17:13

hot rod bomba

mimozakon

mimozakon | 26.07.14 v 17:04

Juggernaut Revenge of Sovering som isteho casu hraval na tablete.. ale potom som radsej znova presedlal na full PC tituly


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce