článek

Nálož Android aplikací - 65. díl aneb Nejpodivnější aplikace na Google Play

Nálož Android aplikací - 65. díl aneb Nejpodivnější aplikace na Google Play

Na Google Play si můžete stáhnout skoro cokoli. Segmenty her, aplikací, filmů, knih a hudby jsou velmi široké a vybírat lze z nepřeberného množství placených titulů i kousků zdarma. Váš mobilní přístroj se díky nim stává „nabušeným“ zařízením jak pro práci, tak pro zábavu a organizaci volného času.
Kromě užitečného obsahu existují ale také prapodivné výmysly, jejichž využití je nulové.
Dnešní díl „Nálože“ bude věnován některým – mírně řečeno – netradičním aplikacím, které vám nebudou absolutně k ničemu, ale zasmějete se nad invencí autorů.

Je libo horkou čokoládu, nebo pivo?
Aplikace, ve které jste si načepovali virtuálnípivko a stejně virtuálně ho i vypili, už je tu pěkně dlouhou dobu. Za tu se však vyvinuly další aplikace fungující na stejném principu. Dnes už si můžete tímto způsobem dát třeba čokoládu, mléko nebo si na hlavu vylít virtuální kbelík vody v rámci takzvané Ice Bucket Challenge . Pro každou z těchto aplikací je typická značná míra věrného zpracování. Pivko můžete kmitáním telefonu napěnit, nebo rozbít sklo. U mléka si vytvoříte smetanu, nebo rovnou sýr. Nahnutím přístroje tekutina věrně mizí a po vyprázdnění obsahu displeje si můžete okamžitě načepovat nové.

Virtuální oheň? Neublíží
Mezi další aplikace, které se snaží věrně znázornit skutečnost, patří i zapalovač. Na displeji s ním můžete škrtat a těšit se z plápolání plamínku na displeji až do zblbnutí.
Jste-li větší staromilci a rádi si čtete knihy za svitu svíčky , můžete si ji nainstalovat i do vašeho mobilního telefonu. Plamínek pak můžete z displeje i sfouknout.

Tyto aplikace postrádají bližšího praktického využití, ale po pár (skutečných) pivech v restauračním zařízení se s nimi můžete s přáteli pobavit.

Stevie Wonder Simulator
Aplikace, která mluví sama za sebe. Nápad jako takový je opravdu originální, ale titul je naprosto o ničem. Po spuštění se vám ukáže černá obrazovka a vy se ocitnete ve světě Stevieho Wondera tak dlouho, jak jen budete chtít. Člověk si jen řekne, jak na to autoři přišli. Jako vtípek dobré, jako užitečná věc do vašeho mobilu se to nedá vůbec hodnotit.

Rain Sounds
Uklidňuje vás zvuk deště? Díky této aplikaci si můžete pustit tři druhy deště a spokojeně relaxovat. Během toho vám na pozadí běhají obrázky. Pokud ale máte strach z bouřky, zkuste spíše něco jiného. Rain Sounds

V dnešním přehledu jsme se podívali na neobvyklé kousky, které jsou víceméně k ničemu a rozhodně vás nezabaví na hodiny a hodiny volného času. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že i takové „blbostinky“ se na Google Play vyskytují a mohou posloužit minimálně jako dobré konverzační téma, případně pro zábavu s přáteli. Výběr je pouze orientační a existují další tituly se stejnou tematikou.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 15.09.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Drticka

Drticka | 28.05.18 v 10:59

uklidnuje mě déšt

lubkoo

lubkoo | 20.07.16 v 21:36

teto apky poznam a su v pohode

3K171

3K171 | 11.12.15 v 08:39

celkom srandy ale hned ma to prestalo bavit a odinstaloval som to prec

elf

elf | 08.10.15 v 23:46

hlouposti

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:48

Nahnutím přístroje tekutina věrně mizí

Killer22

Killer22 | 06.07.15 v 16:18

zbytečnosti

phanka

phanka | 07.04.15 v 20:22

při deštíku se dobře spí

Verun94

Verun94 | 15.09.14 v 12:55

Blbosti :-)


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce