článek

Moderní hraní Racing Wars s ovládáním skrz telefon za 95%

Moderní hraní Racing Wars s ovládáním skrz telefon za 95%

Většina lidí již disponuje chytrým mobilním telefonem a wi-fi ve své domácnosti nebo ve školách. Jedná se o moderní 3D závodní hru, která přináší novou dimenzi hraní. Váš monitor se promění v herní konzoli a mobilní telefon v ovladač. Jednoduché propojení PC s mobilem a neskutečná zábava.
Spojte hru s vaším mobilem a pusťte se do hry
Nejlepší bude, když přizvete ke hře své kamarády, protože gamesa je určena minimálně pro dva hráče. Najednou může danou úroveň hrát až 8 hráčů. Aplikaci nemusíte vůbec instalovat a stačí se přihlásit jako „guest“. Do mobilního telefonu poté zadáte kód, který vidíte na své obrazovce na PC.
Navštivte stránku www.auroconsole.com, kde zadáte velmi jednoduše daný kód. Telefon se tak s hrou propojí pomocí unikátního kódu.

Bez hráčů gamesu nespustíte
Pokud nebudete mít k dispozici hráče, tak hru prostě nespustíte, proto je potřeba napsat svým kamarádům na facebooku, aby přišli k vám domů, jestli by si s vámi nezahráli. Se stejným číslem, jako jste se přihlásili vy sami, se přihlásí i oni. A můžete tak začít hrát. Místo konzolových ovladačů držíte v ruce svůj mobilní telefon.
Na displeji se vám zobrazí šipky pro pohyb v menu a start. Poté, až začnete hrát, tak uvidíte možnosti ovládání vašeho vozidla.

Grafika, hratelnost, zábava
Grafické zpracování je na vysoké úrovni a hratelnost je velmi dobrá díky exkluzivnímu ovladači, což je váš mobilní telefon. Zábavu si užijete už s jedním svým kamarádem. Sám hru hrát bohužel nemůžete, takže někoho seženete.
Vyberte si místo, kde se závod bude odehrávat a pokuste se své kamarády porazit.


Zahraj si hru Racing Wars



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 17.10.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =