článek

MLB.com Home Run Derby 15 - střílejte homeruny jak na běžícím pásu (88 %)

MLB.com Home Run Derby 15 - střílejte homeruny jak na běžícím pásu (88 %)

Zažijte atmosféru opravdového baseballového derby. Vezměte do ruky pálku a napalte míček do ochozů. Hra MLB.com Home Run Derby 15 nabízí mnohem více než „mávání“ pálkou a stereotypní trefování míčků.
Baseballové hry jsou na GooglePlay nedostatkovým zbožím a určitě mnohem rychleji najdete nějaký ten logický rychlík nebo nekončící „běhačku“ než kvalitně zpracovaný baseball. No a proto se dnes podíváme právě na tento titul.

Staňte se králem Home Run derby
Ve hře máte k dispozici 3 herní módy – arkádový režim, derby a multiplayer. Každý z nich je v zásadě stejný, ale vždy přináší nějaké to specifikum, díky kterému se vyplatí jej hrát.
Arcade – je v podstatě základní mód pro každého. Během časového limitu se snažíte napálit co nejvíce míčků do co největší vzdálenosti. Pokud zaznamenáte home run, získáte nějakou tu vteřinku k časovému limitu.

Derby – soutěž o korunu nejlepšího odpalovače. V každém kole soutěžíte s ostatními o to, kdo nastřádá nejvíce odpalů. Můžete i několikrát minout a na základě výsledných zásahů postupujete do dalšího kola.

Multiplayer – je v podstatě totožný jako derby, ale v tomto případě soutěžíte proti dalším hráčům on-line.

Za vaše výkony, dosažené skóre (počet odpalů, zásah speciálních míčků, umístění…) získáváte odměny ve formě herní měny a také tiketů.

Nákupy hráčů a vybavení
Hra má oficiální licenci, a tak můžete vybírat z velmi slušné nabídky hráčů. Na další pak už budete muset šetřit, plnit mise v režimu Arcade a podávat solidní výkony v derby a multiplayeru. Každý hráč má své vlastnosti (sílu úderu a ukazatel pro zásah míčku), které můžete dále vylepšovat nákup vybavení, jako pálka, boty nebo nějaký ten boost.

Přicházíte na první metu
Zapomeňte na baseballová pravidla, tady se počítá jenom homerun. Na výběr máte ze dvou typů ovládání (při „one touch“ způsobu stačí jen prstem pohybovat kurzorem a ve správný čas pustit prst), přičemž parádně otestujete přesné načasování a odhad. Umělá inteligence je relativně dobrá. I když vypozorujete umístění hodů, neznamená to, že se s dalším nadhozem nemůže směr a technika změnit. Při hře tak osvědčíte i rychlost.

Doplňování energie
Na titulu jistě oceníte, že při hraní základního režimu nepotřebujete žádnou energii. Plnit úkoly, sbírat peníze a nakupovat můžete neomezeně. Pro hraní dalších módů už potřebujete speciální tikety, které se v čase doplňují. Nevýhodou je, že se nabijí až po dlouhé době a k dispozici jich máte pouze 5. Ale s dalším získaným hráčem by se jejich počet měl zvýšit. S každou hvězdou MLB tak můžete absolvovat samostatné turnaje a to už vám dá pořádnou dávku zábavy.

Celkové zpracování a hratelnost
Díky jednoduchému ovládání se hru naučíte ovládat během pár turnajů, současně se musíte soustředit na každý odpal, protože mnohdy nevíte, jestli vám zatím získané homeruny budou stačit na postup či vítězství. Variování hodů vás nutí být stále ve střehu a podle dosaženého skóre se odvíjí i vaše odměna. Grafika je na velmi dobré úrovni, stejně jako celkové tempo. Vyjma on-line režimu není potřeba připojení k síti.

Hra MLB.com Home Run Derby 15 je ke stažení na GooglePlay



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 13.07.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 25.05.18 v 08:18

jo je dobrá

lubkoo

lubkoo | 10.07.16 v 07:39

vipada to dobre ale ja som na ine

3K171

3K171 | 04.01.16 v 08:57

vizera dobre mozno skusim

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 20.12.15 v 19:31

dobri basket

elf

elf | 02.10.15 v 20:56

baseball mě nebaví ani ve skutečnosti ani ve hře

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:38

Baseballové hra

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:16

Bezva

Weslycz

Weslycz | 19.07.15 v 15:18

jsou lepší basebally ale díky za recenzi...


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce