článek

HTML5 hra The Dropping Dead za 90%

HTML5 hra The Dropping Dead za 90%

Prostřílejte si svou cestu za nejvyšším skóre. Vaším úkolem je sestřelit veškeré kostlivce na padácích a také bedny, ve kterých se ukrývá bonus. K dispozici jsou nejrůznější speciální útoky, takže je při bitvách využívejte, abyste to zvládli.

Škoda, že chybí hra pro více hráčů
Hra by byla pravděpodobně mnohem zábavnější, kdyby tady byla možnost porovnávání se s ostatními hráči ve světě. Se svou zbraní se snažte udělat vše proto, aby kostlivec nepropadl až dolů, protože v takové situaci přicházíte o jeden život a těch nemáte vůbec mnoho. Kostlivci časem získají obranné prvky, přes které se těžko přestřeluje.

V bednách získáte bonusové zbraně i náboje
Aby to nebylo jen o střílení do kostlivců, tak si pro vás gamesa připravila i různé bonusy, a to takové, že vám budou padat nové zbraně i různé náboje, které dokážou způsobit hromadné ničení. To se hodí v případě, kdy vůbec nestíháte nepřátele odstraňovat. Hra je jinak docela jednotvárná a může časem začít nudit, ale pokud jste soutěživý typ, tak se budete snažit vždy udělat to největší možné skóre a překonávat tak sám sebe.

Shrnutí online HTML5 hry
Pokud máte chuť si zahrát něco na oddych a také bez toho, aniž by se vám hra sekala, tak jste tady správně. Díky HTML 5 technologii je možné gamesu hrát i prostřednictvím mobilního telefonu. Klikněte na místo, kam chcete střílet a pokuste se nepřítele zničit dřív, než bude úplně pozdě. Čeká vás dlouhá cesta za dobrým skóre.

Zahraj si hru The Dropping Dead.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 30.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 28.11.17 v 08:15

dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 30.01.17 v 16:05

dobrá hra na rychlost a postřeh


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce