článek

Hororová online hra se zabíjákem Jeffem za 85%

Hororová online hra se zabíjákem Jeffem za 85%

Zahrajte si další hororovou online hru, která navodí atmosféru, ve které se budete jenom bát. Pokud si zahrajete online hru v noci, tak věřte tomu, že to bude naprosto hrůzostrašné. Nasaďte si sluchátka, zhasněte světla a vydejte se do města duchů.


Strach na každé straně, v každém zákoutí a stínu
Strach budete cítit opravdu všude a věřte, že v bezpečí se nebudete cítit vůbec nikde. K dispozici máte baterku, se kterou si osvětlíte jen malý kousek herní úrovně. Vaším hlavním úkolem je sbírat lucerny. Zabiják Jeff nemá světlo rád, proto se vám bude snažit v tomto hledání zabránit. Nejhorší však je to, že nikdy nevíte, odkud se vlastně vynoří.

Grafika na průměrné úrovní s jednoduchou hratelností
Pokud očekáváte grafickou senzaci, tak bohužel se toho nedočkáte. Hra se pohybuje na úrovni PC hry GTA 3, kdy nebyly textury ve vysokých rozlišení. Možná je to dobře, protože se gamesa alespoň nenačítá příliš dlouho a dá se hrát i na slabších počítačích.
Jednoduché ovládání vám dává k dispozici spoustu možností, které si máte možnost vyzkoušet. Pohybujete se za pomoci tlačítek WASD a své zbraně měníte číslovkami 1 – 3. Krom toho, abyste vykonali nějakou akci, tak k tomu slouží písmeno „F“. Nezapomínejte se dostávat do míst, kam byste se jen stěží dostali.

Svobodný svět
Víceméně se jedná o svobodný svět, kde nejsou žádná omezení. Omezení je pouze ve velikosti prostoru, ve kterém se pohybujete, ale vyskákat můžete opravdu kamkoliv. Atmosféra vám však bude neustále nahánět strach, a tak se budete se strachem dívat stále za sebe, jestli se někde zabiják Jeff a jeho krysy neobjeví.

Zahraj si hru Lets Kill Jeff the Killer: Abandoned




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 10.10.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce