článek

Game of Thrones na Android - první díl této pecky zdarma (92 %)

Game of Thrones na Android - první díl této pecky zdarma (92 %)

Vývojáři Telltale jsou známi svými interaktivními příběhy, ve kterých na hráče čekají rychlé akční pasáže, důležitá rozhodnutí a samozřejmě precizní grafické zpracování. Tentokrát tu nemáme nic menšího, než Hru o trůny.
Slavná předloha se dostala také na displeje mobilních zařízení. Nejedná se o kdovíjakou novinku, ale není to tak dávno, co Telltale vypustili hru zdarma. Avšak i v tomto případě si společnost drží svůj zajetý systém a poskytnou zdarma pouze první epizodu. Ale právě na ní zjistíte, jak vás celá hra chytne.

Herní mechanismy
V propleteném příběhu jste odkázáni především na svá vlastní rozhodnutí. Už od samého začátku dostanete určitou informaci a je na vás, jak s ní naložíte. Prozradit či nikoli? Hm, hmm… Podle vašich rozhodnutí se pak odvíjí další příběh, nicméně se dá celkem logicky usuzovat, že hlavní konsekvence a zvraty budou následovat až v dalších epizodách.
Rozhodně vás nadchnou akční pasáže, ve kterých musíte zběsile ťukat na displej, kroužit, motat nebo rychle určovat směr. S potěšením lze říct, že hned v úvodu si užijete celkem hutný adrenalin a boj o život (pokud dané povely nezvládnete, je po vás a celou pasáž opakujete). Také v této rovině vás čeká nějaká ta možnost volby, například na koho zaútočit, utíkat nebo bojovat, jakou zvolit zbraň…
Nesmíme však zapomenout na to hlavní – příběh. Čekají vás kvanta dialogů s důvěrně známými postavami, které jsou již tradičně skvěle nadabované a mají své charisma. Jejich vnitřní kouzlo a vlastnosti odkrýváte postupně (opět snaha tvůrců, abyste zakoupili další epizody) a tvoří valnou část hry.

Svět Game of Thrones
Svět tohoto fenoménu vás dokonale obklopí, ve hře nezůstanete jen u sledování jedné příběhové linie, ale na určitých místech dojde k přepnutí na zcela jinou postavu, respektive jiný příběh. Tím se všechno taky tak nějak zamotává, a pokud nejste v GoT alespoň průměrně znalí, budete tápat, možná ztratíte dějovou linku a už vůbec nebudete tušit, kdo je tam ten týpek, co má společného s tím zabitým týpkem a proč ho vlastně chtějí zabít? (trochu telenovela).

Celkové shrnutí
Game of Thrones v současnosti míří do finále, což je de facto nejlepší doba začít hrát a vyzkoušet první díl zdarma. Stejně jako jiné tituly od Telltale má hra hloubku, spád a vynikající atmosféru, která vás dostane do centra dění. Pokud vás hra zaujme, už nebudete muset čekat na vydání dalších dílů.

Hra je stažení na GooglePlay.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 30.11.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Drticka

Drticka | 23.05.18 v 13:53

nehráji tuto hru

miro1971

miro1971 | 12.07.16 v 13:46

celkom dobra hra

lubkoo

lubkoo | 06.07.16 v 08:04

nic pre mna

Weweka

Weweka | 31.01.16 v 22:28

Tož to chcem zkusiť

Weweka

Weweka | 31.01.16 v 22:28

zaujímavé ....

3K171

3K171 | 01.01.16 v 15:24

nevizera zle ale nic pre mna


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce