článek

Eternity Warriors 4 - pokračování vynikající RPG ságy (89 %)

Eternity Warriors 4 - pokračování vynikající RPG ságy (89 %)

Zažijte epická dobrodružství a bojujte proti zástupům nepřátel, temnotě a notně tuhým bossům. RPG série Eternity Warriors pokračuje dalším dílem a staví na perfektním hack-and-slash pojetí, vylepšování charakteru a kooperativním boji.
Návykové RPGčko od společnosti Glu má již 4. díl a vás bezpochyby čeká impozantní řežba ve skvělé grafice. Nechybí ani spousta vybavení, se kterým vylepšujete vlastnosti svého charakteru (vybrat si můžete ze 3 hrdinů) a spousta speciálních útoků.

Herní principy - vše, co má správné RPG mít
Samotná hra představuje svižnou koridorovku, ve které masakrujete zástupy nepřátel pomocí dotykového displeje a virtuálního kurzoru. V každé úrovni vás rovněž čeká souboj s bossem, na kterého se musíte připravit dostatečně silnou výbavou. Za tímto účelem musíte některé předměty prodávat a ty nejsilnější dále upgradovat.
Za své snažení získáváte zkušenosti a další předměty, jako zbraně, helmy, amulety a další části výzbroje. S postupem na vyšší úroveň odemykáte také nové speciální útoky a pasivní vlastnosti. Samozřejmě všechno vylepšujete za získané peníze a čas od času se seknete na tom, že vám bude chybět nějaký speciální objekt pro vývoj zbraně na novou úroveň.
Další brzdou je herní energie, ale rozhodně to není tak hrozné a únavné jako snaha získat potřebnou esenci pro crafting výzbroje a zbraní.
Energie se spotřebovává se spuštěním každého levelu. Kromě hlavního herního režimu jsou zde denní questy, turnaje, aréna, které si musíte postupně odemknout a titul si stále zachovává jakous takous motivaci pro dlouhodobější hraní. Asi nejzajímavější je aréna s PvP souboji mezi hráči.
Pro plnění questů s sebou můžete přibrat také parťáka a ve dvou se to proti hordám nepřátel rozhodně lépe táhne. Získáte tak také možnost využít odlišný způsob boje (při volbě jiného typu postavy) a vždy tak zvýšíte svoji sílu.

Celkové hodnocení
Po grafické stránce se dá mluvit o špičkové kvalitě. 3D grafika představuje velmi dobrý standard dnešních mobilních her, ale na slabších nebo neherních zařízeních se může lehce cukat obrazovka, ale po spuštění mise už je vše v nejlepším pořádku.
Pěkná nabídka herních módů vás u hry upoutá na dostatečně dlouhou dobu. Otázkou však zůstává, jak dlouho je titul hratelný bez vnitřních plateb. Přece jen, máme co dočinění s Glu, kteří na tomto modelu své hry takřka vždy postaví. Tedy, ne že by to nešlo, ale budete muset opakovaně hrát předchozí úrovně, šetřit a poctivě hrát každý den. Platící hráči tedy mají zaručen o poznání rychlejší progres.
Hra jako taková si však rozhodně zaslouží vysoké hodnocení, protože se jedná o prvotřídní titul. Hra je ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 23.11.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Drticka

Drticka | 25.05.18 v 08:15

jeste jsem tp nehrálá

Drticka

Drticka | 23.05.18 v 13:54

muže to být dobrý

miro1971

miro1971 | 12.07.16 v 13:47

nic pre mna

lubkoo

lubkoo | 07.07.16 v 08:18

celkom zaujimava hra ale nec pre mna

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 19.12.15 v 19:55

dobra hra

elf

elf | 08.12.15 v 22:25

super grafika,super hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce