článek

EA SPORTS UFC - simulace zápasů na vynikající úrovni zdarma (95 %)

EA SPORTS UFC - simulace zápasů na vynikající úrovni zdarma (95 %)

Povedené 3D zápasy s oficiální licencí. Vrhněte se do bojové arény a porážejte stále silnější soupeře pomocí kombinace úderů, chvatů a držení. Jednoduché ovládání, které navíc otestuje váš postřeh a rychlost, jen doplňuje skvělou hratelnost celého titulu.
EA se zase jednou vytáhla
Společnost EA nebyla v poslední době přijímána zrovna nejlépe, co se týče mobilních herních titulů. Tak například z důvodu výrazného apelu na mikrotransakce (Dungeon Keeper) nebo čekání a doplňování na herní energii a opravu (Real Racing 3).
Tentokrát se ale EA pochlapili a přinášejí nejenom plně licencovanou sportovně-bojovou gamesu, ale také se soustřeďují plně na rizí hraní, zábavu a schopnosti hráče než na jeho peněženku.

Povedená simulace boje
Jestli se hře něco povedlo, pak je to systém boje. Pomocí dotykového displeje provádíte údery a kromě tapání můžete také švihat diagonálně prstem.
Aby to však nebylo jen takové nějaké rychloklikání bez rozmyslu, jsou do hry implementovány další chvaty jako držení a souboj na zemi, respektive speciální útoky.
Asi nejzajímavější je možnost blokování a vyhnutí ataku soupeře, díky čemuž získáte možnost k rychlému útoku.

Systém odměn a postup ve hře
Za předvedené výkony a vítězství získáváte peníze a zkušenosti. Finance posléze investujete do nákupu balíčků, ve kterých se skrývají nové údery a jejich fúzí dochází k vylepšení úderů a atributů.
Ve hře postupujete stále k silnějším soupeřům, takže upgradování je nutné takřka po každém duelu. Nechybí ani rychlé bitky, ale hlavní gro je právě v postupném absolvování jednotlivých levelů. K dispozici jsou rovněž questy, takže herní náplň je relativně slušná a zabaví na dost dlouhou dobu.

Zpracování a shrnutí
Celkové hratelnosti a trvanlivosti pomáhá také fantastické grafické zpracování ve 3D. Detaily i opakované KO vypadají zkrátka skvěle.
I přesto se člověk neubrání jisté omezenosti. Na začátku odemknete jediného zápasníka a na další si de facto musíte nechat zajít chuť. Balíčky jsou zatraceně drahé a koupě konkrétní postavy je možná v podstatě jen přes mikrotransakce. Takže buďto budete šetřit jako mourovatí, nebo si nachystejte peněženku. A to je veliká škoda, když se titul chlubí tím, že obsahuje oficiální licenci napříč několika bojovými sporty (například wrestling nebo box, a to jak muže, tak ženy).

Hra je ke stažení zde GooglePlay.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 27.07.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Drticka

Drticka | 25.05.18 v 08:16

jtáky zkusím někdy

lubkoo

lubkoo | 09.07.16 v 08:24

vipada celkom dobre mozno niekedy zahram

3K171

3K171 | 04.01.16 v 08:52

vizera to celkom zaujimavo

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 20.12.15 v 19:29

dobra hra

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:36

Boxování je bezva

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:20

Box

Weslycz

Weslycz | 27.07.15 v 06:55

novy zapasnici se ukryvaji v krabicich ve vyssich levelech, nebo jdou vyhrat v tournament, ktery bezi takrka kazdy tyden. Ja uz mam snad 20bojovniku vcetne 2zen, ale je pravda ze to hraji jiz nejaky ten mesic :)