článek

Disney Magic Kingdoms - s Mickeym a Woodym postavte vlastní Disneyland

Disney Magic Kingdoms - s Mickeym a Woodym postavte vlastní Disneyland

Postavte si vlastní Disneyland, bavte návštěvníky a plňte úkoly s oblíbenými postavičkami Disney a Pixar.
Budovatelská strategie klasického střihu, ve které si však tentokrát postavíte vlastní Disneyland. A to, musíte uznat, na Androidech ještě nebylo. Ve hře začínáte v podstatě jen s typickým zámkem, ale postupně postavíte nejrůznější atrakce a odemknete nové části s ještě lepší zábavou pro vaše návštěvníky.

Stavíme s Mickey Mousem
Jako v každé budovatelské strategii se hlavní náplň bude točit okolo stavění nejrůznějších objektů a dekorací. Za speciální lektvary postupně zkonstruujete zábavní atrakce a domky se suvenýry, odemknete horskou dráhu apod. Výběr budov je omezen dosaženým levelem a, jak již bylo řečeno, dostatkem oněch modrých lektvarů. K tomu navíc musíte plnit zadané questy.

Hlavní postavou ve hře je myšák Mickey, ale pokud budete trpěliví a poctivě plnit úkoly, odemknete další postavičky.

Je z čeho vybírat
A právě animované charaktery jsou to, co vás u hry bude držet a motivovat k dalšího hraní. K dispozici jsou postavičky z animáků jako Toy Story, Příšerky s.r.o. nebo Na vlásku. Nechybí ani Kačer Donald nebo Pluto a postupně by se do hry měly dostat další charaktery.

Nové postavy si však musíte zasloužit. Na odemčení každého hrdiny potřebujete dostatek určitých předmětů, které získáváte nejenom plněním questů, ale také absolvováním vedlejších úkolů. Všechny postavy mají k dispozici určité akce, přičemž jejich výběr se rozšiřuje s dosaženou úrovní. Všechny tak můžete upgradovat a zpřístupnit nové činnosti. Tím také máte větší možnost získat vzácné objekty a rychleji získat vzácnější postavy.

Pozdější fáze hry
Když se ve světě Disneylandu tak nějak rozkoukáte, zadáte úkoly a sesbíráte zkušenostní body a lektvary z každé budovy, přichází na řadu hluché místo, ve kterém budete opakovat ty samé úkoly ve snaze získat potřebné předměty a odemknout potřebné postavy. Ve hře se totiž splněním určitého questu prostě dál neposunete. A tak se dostavuje určitý stereotyp, který moc nezachraňují ani časově omezené eventy.

V praxi tak po pár dnech zabřednete do poměrně ustáleného kolečka, kdy budete zadávat úkoly a doufat, že získáte zrovna tu část vybavení, kterou potřebujete. Čekací doby pro jejich zisk jsou navíc dlouhé, a tak je titul vhodný spíše pro casual hráče. Hru stačí spustit klidně dvakrát za den (pokud netoužíte sesbírat manu a udělat si pořádnou zásobu). To je tak jediná vada hry.

Jinak je hra Disney Magic Kingdoms vcelku povedenou strategií, zejména pro příležitostné hráče. Hra je ke stažení na GooglePlay.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 11.04.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Preclik | 18.05.18 v 12:45

Hra je super. Jen se mi zasekla Locika, muze mi někdo poradit co s tím?

Zuzka | 04.02.17 v 14:45

Hrajeme už čtvrtý den a není mi vůbec jasné jak získat větší množství těch růžových diamantu ? Jako je hezky ze si mužů koupit Pluta nebo další domy, ale jen za ty růžové diamanty v radu stovek a přitom získám jeden za uherský rok.....nevíte někdo?

janice11

janice11 | 26.09.16 v 10:04

Strategii nemusím, ale tohle vypadá zábavné.

miro1971

miro1971 | 05.07.16 v 13:33

aj tato hra je dobra