článek

Co přinesl Google Play?

Co přinesl Google Play?

Jaké hry zdarma nám přinesl Google Play v posledních dnech? Podívali jsme se do výběru obchodu a hry vyzkoušeli.

Shiva: The Time Bender
Na první pohled další z tuctu nekonečných běhaček. Hlavní hrdina samozřejmě skáče a cestou seká nepřátele na maděru. Za orby si pak můžete odemknout a koupit pěkné vychytávky, brnění, zbraně nebo klidně červené vlasy. Co ovšem dělá tuto gamesku zajímavou a poutavou, je možnost vracet se v čase. Udělali jste chybu a spadli? Můžete vrátit čas a obtížnou pasáž zkusit znovu. Ukazatel se postupně obnovuje, takže „vracečku“ lze použít několikrát během jedné hry. Díky dávce originality pěkných 84 %.

Smash the Office - Stress Fix!
Pořádně oddechová hra. Když už vás práce v kanceláři nebaví a nervy máte na pochodu, není nic lepšího než všechny ty kancly zdemolovat. Ovládáte chlapíka, který se v časovém limitu snaží srovnat se zemí co nejvíce kancelářských místností. Ničením získáváte body i peníze na nákup lepších zbraní, nových herních módů, upgradů nebo módních kloboučků. Jednoduché ovládání a slušná 3D grafika vám poskytnou pěkný relax. 80 %.

Monster Truck Destruction™
A teď něco pro příznivce rychlých, ale hlavně velkých kol. Monster truckové závody, ve kterých si vyzkoušíte jak dragovou jízdu proti soupeři, tak freestyle triky na body. Vše je vyvedeno v parádním 3D grafickém kabátku a jízda není jen suchopárná rovinka, ale připravte se také na ostré zatáčky a fyziku, která vám může zavařit i při vyhraném závodě. Na druhou stranu by potřebovalo vylepšit ovládání. Na velkých tabletech by mělo být všechno v pohodě, ale na menších displejích je přesné a dostatečné zatáčení mnohdy o nervy. Kvůli tomu 75 %.

Spell Gems
No a na závěr něco pro vaše mozečky. Slovní hříčka, ve které musíte během časového limitu vytvořit co nejvíce slov. Čím více, tím lépe, což platí také v počtu použitých písmen. Spojovat písmenka můžete všemi směry, vertikálně, horizontálně i úhlopříčně a kdykoli můžete změnit směr. Nutná je samozřejmě znalost angličtiny. Přívětivé zpracování a nutnost používat mozek nám dává pěkných 80 %.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 10.01.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Laugher

Laugher | 02.04.16 v 03:16

Pořádně oddechová hra

elf

elf | 03.03.15 v 18:15

shivu jsem hrál a je skvělá


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce