článek

Bojujte v druhé světové válce ve hře FlakMeister za 90%

Bojujte v druhé světové válce ve hře FlakMeister za 90%

Jedná se o parádní 3D střílečku, která se odehrává v době 2. světové války. K dispozici je přes 20 úrovní, kde je zapotřebí se svou střílnou zneškodnit ostatní letadla na obloze, protože právě ty zásobují své vojáky ve vesnici a bombardují ji. Nesmíte to za žádnou cenu dovolit, a pokud se tak stane, tak ztrácíte život.
Na výběr máte hned z několika municí
K dispozici je normální střelba nebo ta zrychlená, se kterou dokážete sestřelit své protivníky mnohem rychleji. Nálety budou mnohem častější a vy jim musíte odolávat. Ovládejte tedy svůj kanón se dvěma hlavněmi a zneškodněte jak náklad, který nesou, tak i samotné letadlo.
Díky tomu, že je hra v 3D provedení, tak má velmi dobrou hratelnost i samotnou grafiku.

Hra je velmi dobře optimalizovaná
Když si ji pustíte ve svém prohlížeči, tak se většinou nestane, že by se hra zasekla. Velkou nevýhodou je právě to, že neexistuje hra pro více hráčů, což je škoda. Není zde ani možnost porovnávat skóre pro hráče mezi sebou.

Shrnutí online hry
Hra má velmi dobrou hratelnost, která není nikterak složitá. Ovládá se za pomoci myši, takže se do toho dejte a ukažte všem, jak se to hraje. Pokud protivníci začnou bombardovat vaši vesnici a bude se jim to dařit, tak prohrajete. Hlídejte si to a zničte je dřív, než bude pozdě.

Chci si zahrát 3D hru FlakMeister.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 23.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:19

život je boj

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.02.17 v 16:30

to může být dobré