článek

Bitevní HTML5 hra Cave Blast za 85%

Bitevní HTML5 hra Cave Blast za 85%

Zahrajte si za jakékoliv zvíře, které si vyberete. K dispozici je celkem sedm různých hlavních hrdinů. Úkolem je samozřejmě zneškodnit své nepřátele, ale jednoduché to zrovna nebude. Vrhněte se přímo do akce, takže žádný trénink nečekejte. Co se bude dít, je jen ve vašich rukou.


Hezká grafika, jednoduchá hratelnost
Opravdu hezká, jemná grafika, která není nikterak náročná na váš počítač. Málokdy se tak stane, že by se vám cokoliv sekalo, a to je právě důležité. Ve spoustě her se stává to, že se gamesa seká a v takové situaci nelze dokončit úroveň podle toho, jak sami chcete. Díky tomu, že je vše provedeno s technologií HTML5, tak si hru můžete zahrát i přes mobilní telefon.

Bonusy a nepřátelé
Je tady spousta různých bonusů a nepřátel. Vydržte co nejdéle naživu, abyste na tyto bonusy dosáhli. Pokud zemřete, tak nevadí, protože máte 5 životů. Pokud se ale stane, že všechny vyčerpáte, tak ztrácíte veškerý svůj postup, bonusy a všechno ostatní, co jste v průběhu hry získali, proto si na to dávejte pozor a snažte se své nepřátele zabít dříve, než se k vám dostanou.
Mezi nepřáteli jsou různí netopýři, kteří nemají žádné slitování a pokud se necháte, tak vás bez problému zabijí.

Shrnutí hry Cave Blast
Hra je k dispozici pro vaše mobilní telefony a má jednoduché ovládání. Úkol je jednoduchý ... tím je přežít co nejdéle dokážete. Nezapomínejte sestřelovat nepřátelské jednotky a dávat si pozor na to, kam se pohybujete. Vyberte si i předmět, který vám pomůže v dalším postupu.
Chci si zahrát hru Cave Blast.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 31.10.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Drticka

Drticka | 20.05.18 v 10:35

jdeme se bít


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce