článek

Asphalt Nitro - mladší bráška populárních závodů za 90 %

Asphalt Nitro - mladší bráška populárních závodů za 90 %

Asphalt Nitro ukazuje, že pořádná závodní hra nepotřebuje haldy MB nebo dokonce GB. Užijte si skvělé adrenalinové závody. Vše, co nabízí špičkový titul Asphalt 8: Airborne, si vychutnáte také tady. Je na čase šlápnout na plyn.
Hlavní devízou tohoto titulu je velikost souboru. Za 174 MB vás čekají našlapané závody se vším všudy. Čekají vás licencované vozy, různé okruhy, tuning a také multiplayer.

Herní režimy
Na výběr máte ze dvou základních módů. V kariérním režimu se prokousáváte přes jednotlivé závody a získáváním hvězd odemykáte nové části s dalšími výzvami. V multiplayeru pak otestujete své schopnosti s ostatními hráči.
Kariérní mód není jenom o rychlém ježdění na prvním místě. Každá trať nabízí rovněž vedlejší úkoly, a tak budete muset předvádět skoky, driftovat, eliminovat soupeře nebo je dostatečně rychle sejmout. Vyjma nakoupených vozů si zahrajete také za policejní hlídku, která má za úkol zklidnit piráty silnic.
Díky tomu musíte ukázat komplexní řidičské vlohy.

Ovládání
Vůz na trati udržíte buď nahýbáním displeje, nebo pomocí virtuálních tlačítek. Při manipulaci s mobilem je přece jen ovládání o něco lepší a ze hry máte výraznější zážitky, ale pokud preferujete hraní přes dotykový displej, není problém. Možná jen driftování vyžaduje trochu trpělivosti a cviku a ne vždy se vám podaří projet zákrutu, jak jste zamýšleli. Občas se mi také stávalo, že jsem místo zatočení nechtěně zapnul nitro a naopak.

Vozy a tuning
Aut je k dispozici dostatečné množství a postupem ve hře a ziskem peněz za umístění a vedlejší questy si do své garáže přidáte nejrůznější kousky oficiálních značek. Díky tomu odemykáte také nové tratě a závody.
K vozům neodmyslitelně patří i jejich upgrade. Ten je v Asphalt Nitro poněkud složitější. Součástky se získávají obtížně, a to buď v denním boxu (vyplatí se tedy hrát každý den), nebo v konkrétních eventech za plný počet hvězd (což už dá pořádně zabrat). Součástky pak při dostatečném množství můžete vyměnit za speciální box a za upgrade komponent. Je tedy lepší soustředit se pouze na jeden segment, protože pak se zaseknete a čekáte na "free box" do dalšího dne, abyste naplnili potřebný ukazatel.

Grafika a celkové zpracování
Dobře, po grafické stránce si tento sourozenec Asphaltu 8 možná o něco pohoršil. Jedná-li se o důsledek velmi příjemné velikosti, pak s tím nemám problém. Hra totiž jako celek graficky rozhodně nezarmoutí.
Co se týče tempa a celkové zábavy, může se Asphalt Nitro směle rovnat svým předchůdcem. A to už rozhodně stojí za vyzkoušení. Hra je ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 04.01.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Drticka

Drticka | 03.06.18 v 10:58

jdeme závodit

Herrera | 27.06.17 v 18:35

perfect nitro triggered, nechápu jak plnit tento úkol, poradí mi někdo ? Jinak dobrá hra ;)

Blaster27

Blaster27 | 14.07.16 v 21:56

Auta mě vždy bavila takže i tohle :)Palec nahoru :)

psaa16

psaa16 | 12.07.16 v 19:32

jo, na chvili zabavila!:)

miro1971

miro1971 | 12.07.16 v 13:44

tak na tuto hru nemam nervy

lubkoo

lubkoo | 06.07.16 v 07:58

celkom dobra hra

janice11

janice11 | 08.03.16 v 06:34

z rychlého ježdění mi nejvíc jde bourání...

Weweka

Weweka | 31.01.16 v 22:25

může a taky nemusí :)

3K171

3K171 | 04.01.16 v 08:48

poznam moze byt celkom dobra hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce