článek

#7 Nášup HTML5 a 3D her

#7 Nášup HTML5 a 3D her

Chytlavá hra pro více hráčů, kde si zahrajete proti jednotlivým hráčům z celého světa. V nabídce je ponorka, která dokáže vystřelovat jednotlivé kuličky z herní plochy pryč.
Bubble Machine HTML5
Chytlavá hra pro více hráčů, kde si zahrajete proti jednotlivým hráčům z celého světa. V nabídce je ponorka, která dokáže vystřelovat jednotlivé kuličky z herní plochy pryč. Je velmi důležité, abyste trefili více kuliček vedle sebe, protože jen tak se dostanete dále. Vítězem je pak hráč, který dokáže odstranit veškeré tyto barevné kuličky z herní plochy. Může se zdát, že hra není vůbec jednoduchá, ale věřte tomu, že to tak není.

Zahrajte si Bubble Machine HTML5.

Epic War 2 Tower Defense HTML5
Klasická tower defense online hra, která je v kombinaci se sci-fi nastavením a grafikou. Tato online gamesa posouvá online hraní na jinou úroveň. Připravte si svou strategii pro masivní destrukci a epické souboje. K dispozici je „PRO“ a „Arkádový“ mód. Dále je tady celkem 40 různých jednotek, 100+ hodin nekonečné zábavya naprosto skvělé grafické zpracování v HD rozlišení. Připojte se online na server a začněte vyrábět a následné taktéž útočit na nepřátelská stanoviště. Nebude to vůbec jednoduché, takže se do toho dejte naplno, abyste to všechno zvládli.

Zahrajte si Epic War 2 Tower Defense HTML5.

Green Gunner HTML5
Jedná se o hru s pixelovým grafickým zpracováním. Kombinace logických úloh a jednoduché střílečky. K dispozici je možnost střelby ve čtyřech různých směrech. Náboje se neustále regenerují v případě, kdy jste v klidu. Před vámi je nespočet nepřátel, jako jsou malé tanky nebo roboti. Někteří nepřátelé dokážou střílet zpátky nebo se vyhnout vaším střelám.
Další překážka je obrovská láva, přes kterou se musíte proskákat až na samotný konec. V prvních částech hry se hráč seznámí s celým systém.

Zahrajte si Green Gunner HTML5.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 06.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:22

kuličky to je moje