článek

#6 Nášup HTML5 a 3D her

#6 Nášup HTML5 a 3D her

Zahrajte si propracovanou HTML5 hru, ve které ovládáte figurku. Tato figurka disponuje svým snem a ten si chce za každou cenu splnit, jenže v cestě jí budou stát nejrůznější šachové figurky.

HTML5 hra Story of a Pawn
Zahrajte si propracovanou HTML5 hru, ve které ovládáte figurku. Tato figurka disponuje svým snem a ten si chce za každou cenu splnit, jenže v cestě jí budou stát nejrůznější šachové figurky. Ty jsou silnější než ona. Je zapotřebí za každou cenu najít pomoct. Nejedná se o nic složitého a gamesa slouží spíše na odreagování. V pozadí hraje velmi příjemná hudba, která nezačne být nepříjemná. Navíc díky technologií HTML5 můžete gamesu hrát na mobilním telefonu.

Chci si zahrát HTML5 hru Story of a Pawn.

Mr. Miner HTML5 hra
Chytlavá postřehová hra, ve které si budete muset obstarat dostatek surovin. Jelikož pracujete v dole, tak disponujete vysoce silným strojem. Ten je však poháněn palivem. Získejte ho, vydolujte zlato, nakupte si lepší vrták a dostaňte se zase o něco dále. Dejte si však pozor, abyste nevytahovali nebezpečné kameny, protože ty mohou zbytečně vypotřebovat benzín vozidla. Herní svět je opravdu rozsáhlý.

Chci si zahrát HTML5 hru Mr. Miner.

Thrill Rush 5 HTML5 hra
V této gamese máte možnost se povozit ve vozíku v zábavním parku. Je pro vás připraveno celkem 15 úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Za peníze, které nasbíráte, si můžete nakoupit nové postavy a také vozíky. Na horské dráze jsou mezery, které jsou velmi nebezpečné a je zapotřebí všechny přeskočit, pokud se vám to nepovede, tak musíte celou úroveň znovu opakovat. Cesta bude opravdu krkolomná a prostředí se neustále mění, což je skvělé, protože alespoň není gamesa stereotypní.

Chci si zahrát HTML5 hru story of a Pawn.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 02.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 22.05.18 v 10:29

to me báví

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.06.17 v 18:12

horská dráha to je moje


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce