článek

3D simulátor se svobodným světem za 90%

3D simulátor se svobodným světem za 90%

Pokud hledáte skvělou závodní hru, ve které můžete ovládat hned několik aut, tak jste tady správně, protože 3D Car Simulátor je závodní hra, kde na vás čeká spousta zábavy na třech odlišných mapách. Navíc je velmi jednoduchá a hlavně přesná na ovládání.


K dispozici jsou tři automobily
Ovládat můžete auto na rallye nebo třeba i policejní super sport. Právě taková policejní auta jezdí v USA. Nebo pokud budete chtít, tak si vyberte americkou káru z minulého století. Vaším úkolem je si užít co nejvíce zábavy ve volném světě. Jedná se o naprosto volnou jízdu, ve které se můžete vyřádit podle vaších dovedností.

Skákejte, driftujte a bourejte
Nemusíte vůbec nic řešit. Otevřený svět, ve kterém se můžete svobodně rozhodovat. Nikdo vám neříká, co máte dělat. Vše záleží naprosto na vás, kam se vydáte a co s auty uděláte. Můžete třeba skákat z mostu, bourat do sebe, nebo si prostě vyzkoušet vlastnosti jednotlivých vozidel.

Grafické zpracování na dobré úrovni a fyzika také
Fyzikální vlastnosti automobilů jsou velmi propracované, takže vás bude vozidlo poslouchat. Určitě se nestane to, co v jiných hrách, že třeba auto zareaguje příliš pozdě nebo naprosto nepřesně. Chybí tady sice destrukce vozidel, ale díky tomu můžete dělat opravdu cokoliv. Navíc k dispozici není jenom jedna mapa, ale hned několik, což je skvělé, protože se jen tak nestane, že vás gamesa přestane bavit.
K dispozici je také N2O, takže zažijete neuvěřitelné zrychlení a maximální rychlost. Ta se hodí zájmena při skocích. Projíždějte se po obrovském území, městem nebo v samotném terénu.


Chci si zahrát 3D Car Simulátor




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 14.11.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 20.05.18 v 10:33

líbí se mi

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.01.17 v 18:28

Tak tohle se mi líbí

DoDoTom68

DoDoTom68 | 19.11.16 v 13:10

auto je ozaj 3D,ale teren ako plosinovka -3D©


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce