článek

#32 Nášup HTML5 a 3D her

#32 Nášup HTML5 a 3D her

Dnes nemáte k dispozici vojáky, ale zvířátka. Právě ta se postaví proti mocným nepřátelům na herní ploše. Pozabíjejte všechny zlé nepřátele a získejte peníze. Díky penězům pak máte možnost postupovat dále, protože si nakoupíte další válečníky, kteří se postarají o nepřátelské jednotky. Tato a další hry v nášupu.
3D hra Mechar.IO
Boj na život a na smrt v nové HTML5 hře, kde je velmi důležité sestřelit své nepřátele. Jelikož se jedná o hru pro více hráčů, tak se utkáte s různými hráči z celého světa. Při výběru serverů si vyberte ten, který je vám nejblíže. To znamená, že pokud jste z Evropy, tak vybírejte EU. Je to z důvodu velké odezvy na serverech US a Asie, jelikož jsou hodně daleko. Vyberte si ze dvou lokalit. Záleží jen na vás, jestli budete bojovat na poušti či základně. Se svým robotem však musíte získat bonusy, zbraně a zabít co nejvíce ostatních hráčů.

Zahrajte si 3D hru Mechar.IO

Hra Battle Pets
Dnes nemáte k dispozici vojáky, ale zvířátka. Právě ta se postaví proti mocným nepřátelům na herní ploše. Pozabíjejte všechny zlé nepřátele a získejte peníze. Díky penězům pak máte možnost postupovat dále, protože si nakoupíte další válečníky, kteří se postarají o nepřátelské jednotky. Je zde spousta úrovní a dva módy. Ten první je normální a druhý „výzva“. Najděte způsob, jak své protivníky porazit a dostaňte se do dalších úrovní hry.

Zahrajte si hru Battle Pets

Hra Offroad Driving
Krásná 3D grafika, parádní závody. Před vámi leží 10 bezvadných úrovní, kde musíte ukázat všem, kdo je tady pánem. Snažte se dojet do cíle co možná nejrychleji a získejte dostatek peněz. Za ty pak nakoupíte nové vozy a další věci. Věříme, že to zvládnete a dokážete se o všechno postarat. Hlavně si dejte pozor, aby se váš vůz nepřevrátil.

Zahrajte si 3D hru Offroad Driving HD



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 10.07.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 09:45

text příspěvku

assaly

assaly | 26.07.17 v 10:43

super

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 13:56

Battle Pets je parádní bojová strategie

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.17 v 14:01

všechny jsou dobré

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:39

Parádní