článek

#30 Nášup HTML5 a 3D her

#30 Nášup HTML5 a 3D her

Pokuste se najít dva stejné symboly na herní ploše. Jste však omezeni časovým limitem, který opravdu velice rychle vyprší. Snažte se řešit jednotlivé úrovně a zvládněte na co nejméně kliknutí otočit veškeré kameny na herní ploše. Tato a další hry v nášupu.
Memory Matchin Temple
Pokuste se najít dva stejné symboly na herní ploše. Jste však omezeni časovým limitem, který opravdu velice rychle vyprší. Snažte se řešit jednotlivé úrovně a zvládněte na co nejméně kliknutí otočit veškeré kameny na herní ploše. Je velmi důležité, abyste je odstranili z hrací plochy pryč. Najděte způsob, jak se dostat v pořádku dále. Věříme, že to zvládnete, takže se do toho dejte naplno. Jednoduché to zrovna nebude.

Zahrajte si hru Memory Matchin Temple

Angry Gran Run Miami 3D
Máme tady další běžeckou hru, kterou vykonává babička. Tentokrát se však odehrává v Miami. Přeběhněte přes překážky, vyhněte se problémům a najděte si způsob, jak se dostat na samotný konec celé hry v naprostém pořádku. Pokud se vám něco stane, tak musíte začínat zase úplně od začátku. Věříme, že to zvládnete, tak se do toho dejte naplno a ukažte všem, co ve vás je. Dokážete pomoci této naštvané babičce a zvládnete se dostat až na samotný konec hry?

Zahraj si 3D hru Angry Gran Run Miami

Color Switch HTML5
Jedná se o novou propracovanou hru, ve které budete muset měnit jednotlivé barvičky a pokoušet se tak dostat co nejdále.
Hra nabízí spoustu úrovní, které si můžete časem odemknout podle toho, jak se vám bude v gamese dařit. Ve správnou chvíli musíte kolečko dostat až k hvězdičce. Nebudete to mít jednoduché, protože se objekt neustále otáčí.
Kvalitní online hra, která vás bude zaručeně bavit. Nabízí spoustu úrovní.

Zahrajte si hru Color Switch



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 03.07.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 09:45

text příspěvku

Drticka

Drticka | 12.05.18 v 12:47

perfektní

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 13:59

Memory Matching Temple Game je vynikající postřehová hra

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:40

Dobrá

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.07.17 v 15:48

dobrý


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce