článek

#3 Nášup HTML5 a 3D her

#3 Nášup HTML5 a 3D her

Přijďte si zahrát třeba parádní tropickou dobrodružnou online gamesu, ve které se ocitnete v roli dobrodruha. Byli jste zajati kmenem místních kanibalů.
Super Robo Fighter 2
Jedná se o vysoce propracovanou HTML5 hru, ve které máte za úkol sestavit svého robota, a to kousek po kousku. Nejlepší bude, když to zvládnete za dobrý čas. V konečné fázi, až bude robot sestaven, tak se vydáte na obrovské souboje, které musíte vyhrát. Najděte způsob, jak se dostanete dále a vyberte si, za jakého bojového robota budete hrát. Hned na začátku máte tuto možnost volby.

Zahrajte si HTML5 hru Super Robo Fighter 2.


Tropic Adventure 3D
Přijďte si zahrát parádní tropickou dobrodružnou online gamesu, ve které se ocitnete v roli dobrodruha. Byli jste zajati kmenem místních kanibalů. Vezměte nohy na ramena a pokuste se uniknout před jistou smrtí. Cesta je však náročná a plná překážek. Nezapomínejte likvidovat nepřátelské jednotky, sbírejte veškeré zlaté mince a hlavně se nikde nezasekněte. Je zapotřebí překonat spoustu náročných překážek, protože v jiném případě skončíte. Za peníze pak nakupujte nové postavy.

Zahrajte si 3D hru Tropic Adventure.


Mahjong Jong HTML5
Určitě znáte logickou stolní gamesu Mahjong, kterou jste si mohli zahrát i na komunikačním portálu ICQ. K dispozici je celkem 66 náročných úrovní. Je zapotřebí vždy nalézt správné kameny, které mají stejné symboly. Odstraňte je z hrací plochy a dostaňte se tak dále. Je zapotřebí odstranit všechny a získat dostatek bodů pro další postup hrou. Věříme, že to zvládnete. Gamesa je v HTML5 technologii, to znamená, že je hratelná také na vašem mobilním telefonu přímo z prohlížeče. Nepromeškejte zábavnou šanci jak si procvičit své mozkové závity naplno.

Zahrajte si HTML5 hru Mahjong Jong.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 06.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.02.17 v 16:27

moc pěkné


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce