článek

#29 Nášup HTML5 a 3D her

#29 Nášup HTML5 a 3D her

Závodní luxusní online hra, ve které budete přejíždět po silnici krvelačné zombie. Dejte si však pozor, aby se vám nepřehřál motor, protože v takové situaci nastane konec hry. Tato a další hry v nášupu.

Zombie Harvester
Závodní luxusní online hra, ve které budete přejíždět po silnici krvelačné zombie. Dejte si však pozor, aby se vám nepřehřál motor, protože v takové situaci nastane konec hry. Je zapotřebí, abyste dojeli co možná nejdále a nakoupili jste dostatek vylepšení proto, aby následné přejíždění protihráčů bylo velmi jednoduché. Věříme, že to zvládnete, tak se do toho dejte naplno a nezapomínejte, že zombie protihráčů je opravdu spousta. Zvládnete se dostat dostatečně daleko?

Zahraj si Zombie Harvester

HTML5 hra The Doctor Hospital
Virtuální zaměstnání, ve kterém budete muset udělat vše proto, abyste se postarali o pacienty. Hlavní doktor odletěl na dovolenou a tak si pozval vás, abyste to za něj vzali. Je potřeba se perfektně postarat o nemocné pacienty a vydělat v každém kole předepsaný finanční obnos. Věříme, že to zvládnete a dostanete se v pořádku dále. Nezapomínejte na to, že nesmíte nechat své pacienty dlouho čekat. Hrajete za mladou lékařku, která sice nemá dostatek zkušeností, ale pokud jí pomůžete, tak to zvládne bez problému.

Zahraj si The Doctor Hospital

HTML5 hra Magic Jewels
Chytlavá logická hra, kde je pro vás připraveno celkem 20 úrovní z prostředí obchodu. Je zapotřebí pospojovat jednotlivé drahokamy k sobě. Pokud se vám podaří dostat tři stejné, tak máte šanci se dostat zase o něco dále. Dejte se do toho a získejte určitý počet bodů pro následný postup hrou. Nebudete to mít vůbec jednoduché, ale pokud se budete soustředit, tak to zvládnete.

Zahraj si hru Magic Jewels



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 29.06.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 08.05.18 v 18:51

prefektni

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:01

Chytlavá logická hra

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:41

Luxusní

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:36

to stou nemocnicí mě zaujalo


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce