článek

#27 Nášup HTML5 a 3D her

#27 Nášup HTML5 a 3D her

Máte chuť na pořádnou strategickou online hru, ve které budete stavět podél celé cesty obranné věže. S nimi pak máte šanci likvidovat jednotlivé příšerky a monstra. Tato a další hry v nášupu.
HTML5 hra Idle Tower Defense
Máte chuť na pořádnou strategickou online hru, ve které budete stavět podél celé cesty obranné věže. S nimi pak máte šanci likvidovat jednotlivé příšerky a monstra. Dejte si pozor, aby se vám nic nestalo a posbírali jste všechny zlaté mince, které z nich vypadnou. Krom toho jsou tady i diamanty. Využívejte tyto „peníze“ a nakupte si nové bojovníky. Určitě vás čeká spousta dalších užitečných vylepšení. Tak se do toho dejte naplno.

Zahrajte si HTML5 hru Idle Tower Defense

HTML5 hra Monster Truck Flip Jumps
Závodní gamesa, ve které se vydáte na dlouhou trať přes 12 náročných úrovní. V každém kole pojedete s Monster Truckem. Posbírejte všechny zlaté mince, provádějte přemety a dojeďte do cíle za co nejlepší čas. Pokud se vše podaří, tak za peníze si posléze nakoupíte lepší automobily. Ovládání je velice jednoduché, takže se nemusíte nic složitého učit. Cíl je jediný, a to je dojet do cíle v naprostém pořádku. Hra je dostupná i na mobilních telefonech, takže se do toho pořádně opřete a ukažte všem, kdo je tady nejlepší.

Zahrajte si Monster Truck Flip Jumps

HTML5 hra Jomp.io
Chytlavá hra pro více hráčů, která pochází tentokrát od českého vývojáře. Vyberte si barvu kuličky a úkolem je, abyste se dostali do cíle bez toho, aniž byste se zabili. Vyhýbejte se překážkám a nástrahám. Není to vůbec jednoduché, ale pokud přijdete na způsob, jak překonat překážky, vyhnout se protihráčům, tak věřte, že šanci máte.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 19.06.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 12.05.18 v 13:44

neni to špatný

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:44

Strategická

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:39

tak první druhá se mi zamlouvají

assaly

assaly | 19.06.17 v 09:50

kuličky joo


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce