článek

#26 Nášup HTML5 a 3D her

#26 Nášup HTML5 a 3D her

Luxusní 3D závodní hra, ve které si můžete vybrat ze tří herních módů. Ten první je volná jízda, poté dálnice nebo aréna, kde si zahrajete destruction derby. Je zapotřebí, abyste driftovali, sbírali mince a následně si za ně nakoupili nové automobily. Tato a další hry v nášupu!
Toy Car Simulator
Luxusní 3D závodní hra, ve které si můžete vybrat ze tří herních módů. Ten první je volná jízda, poté dálnice nebo aréna, kde si zahrajete destruction derby. Je zapotřebí, abyste driftovali, sbírali mince a následně si za ně nakoupili nové automobily. Nebudete to mít vůbec jednoduché. Ovládání ale tak těžké není, takže se nemusíte nic složitého učit. Následně má pěkné grafické zpracování, takže je to tzv. pastva pro oči. Vydejte se na zběsilou jízdu a vyhrávejte.

Zahraj si Toy Car Simulator

HTML5 hra Aqwar.io
Jedná se o multiplayerovou hru, ve které budete plavat s rybkou pod mořskou hladinou. Pojídejte malé bubliny a snažte se zabít ryby ostatních hráčů z celého světa. Následně za získané peníze nakupujte další a další druhy ryb s lepšími schopnostmi. Najděte způsob, jak se ubránit a následně zaútočit ve vhodnou chvíli. Pokud se vám to povede, tak se dostanete zase o něco dále. Nejlepší bude, když se dostanete do nejvyšších příček v žebříčku.

Zahraj si Aqwar.io

HTML5 hra Left Behind
Hrajete na oplocené základně, kde je vaším úkolem pozabíjet veškeré zombie, které vám stojí v cestě. Nebudete to mít vůbec jednoduché, ale potřebujete všechny zabít a dostat se co nejdále to bude možné. Využijte speciální vzdušnou podporu v případě problému a dostaňte se zase o něco dále. Hra má propracovaný herní systém a parádní grafické zpracování. Tak se do toho dejte naplno.

Zahraj si Toy Car Simulator



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 12.06.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:47

Závodní

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 15:54

tak hra Aqwar.io vypadá to dobře hrát s hráči po celém světě to mám ráda


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce