článek

#21 Nášup HTML5 a 3D her

#21 Nášup HTML5 a 3D her

Závodní 3D hra, která se odehrává na okruzích. Všechny cesty vedou přes saharskou poušť, kde je zapotřebí dojet do cíle jako jeden z prvních. Před vámi je šest závodních speciálů. Tato a další hry v nášupu!

3D hra Desert Storm Racing
Závodní 3D hra, která se odehrává na okruzích. Všechny cesty vedou přes saharskou poušť, kde je zapotřebí dojet do cíle jako jeden z prvních. Před vámi je šest závodních speciálů. Dále nechybí ani online mód, kde si zahrajete s ostatními hráči po celém světě, což je mnohokrát lepší, než hrát sám proti umělé inteligenci. Ovládání není nikterak náročné, takže je řízení velmi jednoduché. Stačí jen překonat všechny své protihráče a dojet jako první. Při závodě nezapomínejte sbírat zrychlení.

Zahraj si 3D hru Desert Storm Racing

HTML5 hra 10x10 Arabic
Prvky Tetrisu v dnešní HTML5 gamese. Hlavním úkolem je umístit na herní plochu jednotlivé objekty tetrisových kostek. Je důležité, abyste k sobě dostali stejné barvy, a tak je odstranili. Jestliže se vám to podaří, tak následně se vám připíše skóre. Najděte způsob, jak se dostat co nejdále. Hra končí ve chvíli, kdy na hrací plochu nepůjde nic dalšího umístit a budete tak mít celou herní úroveň přeplněnou. Dejte si na to velký pozor a snažte se o to, abyste neustále odstraňovali jednotlivé objekty.

Zahraj si HTML5 hru 10x10 Arabic

HTML5 Paper Dash
Zahrajte si chytlavou postřehovou hru, kde hrajete za malý čtvereček, se kterým musíte přeskákat přes jednotlivé překážky na herní ploše. Před vámi je spousta velice náročných úrovní. Dejte si pozor, abyste nespadli z herní plochy pryč, nenabodli se na něco ostrého a dostali jste se do cíle v časovém limitu. Nezapomínejte také na sběr zelených hvězd. Najděte si svůj styl. Nemusíte se však bát, protože máte nekonečno životů, a tak můžete všechno zkoušet donekonečna.

Zahraj si HTML5 hru Paper Dash



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 15.05.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:15

hezký

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:02

Závodní 3D hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.06.17 v 15:53

jujky

assaly

assaly | 20.05.17 v 01:25

dobrý


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce