článek

#20 Nášup HTML5 a 3D her

#20 Nášup HTML5 a 3D her

Strategická HTML5 hra, ve které je pro vás připraveno celkem 12 skvělých úrovní. Hlavním úkolem je řídit letový provoz na obrovském mezinárodním letišti. V rukou máte tisíce lidských životů a jedna chyba vás může stát místo. Tato a další hry v nášupu!
HTML5 hra Airport Rush Hour
Strategická HTML5 hra, ve které je pro vás připraveno celkem 12 skvělých úrovní. Hlavním úkolem je řídit letový provoz na obrovském mezinárodním letišti. V rukou máte tisíce lidských životů a jedna chyba vás může stát místo. Splňte jednotlivé úkoly v této gamese a ukažte všem, co ve vás je. Hra je rozdělena do několika ročních období. Jedná se o jaro, léto, podzim a zimu. Najděte způsob, jak se udržet neustále v provozu.

Zahrajte si Airport Rush Hour HTML5

Blastarena.io HTML5
Propracovaná online hra pro více hráčů, která je tady opět ze série .io her. Jedná se o další HTML5 gamesu, která se tentokrát inspirovala od PC hry Bomberman. Pohybujete se s postavičkou po obrovské herní ploše, kde pokládáte bomby a rozbíjíte jednotlivé kamenné zdi. Nezapomínejte posbírat dostatek bonusů a dostat se dále. Snažte se získat dostatečně vysoké skóre. Záleží jen na vás, kam se připojíte, ale nejlepší je, když hrajete s evropskými hráči, protože zde můžete potkat pár českých hráčů.

Zahrajte si Blastarena.io HTML5

Rise of the Zombies 2 HTML5
Jedná se o luxusní 3D střílečku, ve které se ocitáte uprostřed tajemného města. Je důležité, abyste zůstali co nejdéle naživu. Pohybujte se po celé hrací ploše, posbírejte velmi důležité zbraně a zabijte veškeré krvelačné zombie nepřátele. V přesile budete muset útočit, takže se do toho dejte naplno a ukažte všem, kdo je tady pánem. Pokud se zaregistrujete, tak získáte i nejrůznější bonusové zbraně, což vám přinese opravdu velkou výhodu.

Zahrajte si Rise of the Zombies 2 HTML5



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 05.05.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Drticka

Drticka | 04.06.18 v 09:52

nic pro mě

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:02

Propracovaná online hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 16:57

tak ta třetí hra mě zaujala