článek

#2 Nášup HTML5 a 3D her

#2 Nášup HTML5 a 3D her

Určitě znáte pohádku Ledové království, kde je princezna Elsa nebo malý sněhulák Olaf. Hra si pro vás připravila celkem 12 úrovní, ve kterých pobíháte s postavou ze seriálu po herním území a přeskakujete přes překážky, sbíráte sněhové vločky a snažíte se doběhnout do samotného cíle.
Frozen Rush
Určitě znáte pohádku Ledové království, kde je princezna Elsa nebo malý sněhulák Olaf. Hra si pro vás připravila celkem 12 úrovní, ve kterých pobíháte s postavou ze seriálu po herním území a přeskakujete přes překážky, sbíráte sněhové vločky a snažíte se doběhnout do samotného cíle. Plňte jednotlivé úkoly, které vám gamesa zadává a postupujte tak v naprostém pořádku do další části této HTML5 hry. Nezapomínejte získávat ocenění podle toho, kolik úkolů splníte.

Zahraj si HTML5 hru Frozen Rush.


3D hra Undead Extinction
Pohybujete se po naprosto zničeném městě. To by nebylo to nejhorší, protože se zde pohybují zlí zombie nepřátelé a ti mají rádi krev. V gamese tak trošku vládne černá magie. Otevřela cestu z pekla ven a právě tato ďábelská stvoření ničí vše, co na zemi zůstalo. Snaží se infikovat Zemi a přetransformovat lidské bytosti na nemrtvé. Je teď jen na vás, jestli se vám podaří tento problém zastavit. Nezapomínejte, že vy jste jediní, kdo to dokáže.

Zahraj si 3D hru Undead Extinction.


3D online gamesa Buggy Rider
Popadněte svou buginu a vydejte se na různé typy povrchů, které při závodě budete muset zdolávat. Slunečný nebo deštivý den, to je naprosto jedno, protože vás nesmí nic zastavit. Projeďte se svým vozidlem přes celý svět. Vyhrávejte prestižní závody, získejte spoustu bodů, odemkněte si nová vozidla a nezapomínejte se vylepšovat. Vybudujte si svůj respekt v závodní komunitě a staňte se tak žijící legendou. Grafická stránka gamesy je na velmi vysoké úrovni. Zvolte si vozidlo, trať a dejte se do nejlepších závodů.

Zahraj si 3D hru Buggy Rider.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 02.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:21

jdu do toho

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.02.17 v 16:48

vybrala bych si