článek

#17 Nášup HTML5 a 3D her

#17 Nášup HTML5 a 3D her

Staňte se lovcem jelenů a pokuste se udělat vše proto, abyste vždy splnili určitý počet úkolů. Jen tak se dokážete dostat zase o něco dále. Očekávejte na 50 různě náročných úrovní. Tato a další hry v nášupu!

Lovec Jelenů
Staňte se lovcem jelenů a pokuste se udělat vše proto, abyste vždy splnili určitý počet úkolů. Jen tak se dokážete dostat zase o něco dále. Očekávejte na 50 různě náročných úrovní. Vžijte se do role myslivce, který se každý rok chystá na lov. Je potřeba, abyste před vypršením časového limitu postříleli předepsaný počet jelenů. Teď záleží jen na vás, jestli se vám to povede nebo nikoliv. Zvládnete to?

Zahrajte si hru Lovec Jelenů

3D hra Babka na útěku 8: Londýn
Jedná se již o osmý díl úspěšné herní série, ve které je vaší hlavní hrdinkou velmi vitální stařenka. Probíhejte s babčou po ulicích Londýna a posbírejte dostatek mincí pro další postup gamesou. Za peníze, které získáte, si můžete nakoupit nové kostýmy a další speciální schopnosti. Jednoduché to však nebude, protože na cestě můžete narazit na nejrůznější protihráče, kterých je tady opravdu spousta. Krom toho můžete velmi jednoduše narazit v cestě do objektů. V takové situaci by pro vás celá hra skončila a museli byste začít znovu.

Zahrajte si hru Babka na Útěku 8

3D hra Zombies vs Berserk
Bojová 3D online hra, která vás zavede do středověku. Hlavním úkolem je zneškodnit své nepřátele a ukázat všem, kdo je tady pánem středověku. Je zde mód „archer“, kde se pohybujete na hradbách a jedinou zbraní je luk. Krvelační zombie nepřátele se přibližují směrem k vám a vy se musíte postarat o to, abyste je zabili. Nakupte si později lepší šípy, luky, meče a mnohem více vylepšení.

Zahrajte si hru Zombies vs Berserk



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 17.04.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Drticka

Drticka | 15.05.18 v 09:50

nemá to chybu

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:23

Bojová

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 16:39

všechny tři se mi zamlouvaj


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce