článek

#14 Nášup HTML5 a 3D her

#14 Nášup HTML5 a 3D her

Parádní 3D hra, která je pokračováním původní verze. Gamesa je umístěna do prostředí, kde není nikdo živý, ale samí mrtví zombie nepřátelé. Proti vám stojí právě spousta těchto protivníků. Tato a další hry v nášupu!

3D hra Dead Void 2
Parádní 3D hra, která je pokračováním původní verze. Gamesa je umístěna do prostředí, kde není nikdo živý, ale samí mrtví zombie nepřátelé. Proti vám stojí právě spousta těchto protivníků. Pohybujte se po celém městě a nezapomínejte sbírat nové zbraně, protože ty jsou velice důležité. Dále jsou k dispozici zbraně a zásobníky s municí. Cílem je zůstat co nejdéle naživu a udržet se v žebříčku hráčů co nejvýše to bude možné. Atmosféra je hodně propracovaná a je docela možné, že vám nažene strach.

Zahrajte si hru Dead Void 2

Cha-Ching Lucky Draw HTML5
Jedná se o velice chytlavou logickou hru, kde je zapotřebí najít stejné objekty kolem sebe. Po kliknutí je dokážete odstranit. Jste omezeni časovým limitem, a proto se vám musí podařit do té doby posbírat dostatek bodů. Pokud nesplníte úkol, tak se vám další úroveň neotevře. Kolik takových objektů musíte posbírat, tak to vidíte na spodní části obrazovky. Najděte způsob, jak to celé zvládnout a užijte si spoustu zábavy. Hra je dostupná i na mobilním telefonu. Stačí si ji pustit v prohlížeči.

Zahrajte si hru Cha-Ching Lucky Draw

Lego My City 2 HTML5
Ovládejte své Lego letadlo a prolétávejte skrz nebe. Je velmi důležité, abyste vykonali spoustu skvělých triků. Jde hlavně o ohromení publika. Prvně si však vybudujte své letadýlko od úplného základu. Dejte mu křídla a časem ho vylepšujte o další prvky, které vám dokážou pomoci. Najděte způsob, jak se dostat co nejdále, získat vysoké skóre a překonat velmi náročné úrovně.

Zahrajte si hru Lego My City 2 HTML5



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 31.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:25

Parádní 3D hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:02

střílečka to je moje


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce