článek

#12 Nášup HTML5 a 3D her

#12 Nášup HTML5 a 3D her

Bojová strategie, kde je pro vás připraveno celkem 60 náročných úrovní. Je velmi důležité používat trojici hrdinů, kteří se ničeho nebojí a rádi budou bojovat za své území. Tato gamesa a další v nášupu! Guns and Glory Heroes
Bojová strategie, kde je pro vás připraveno celkem 60 náročných úrovní. Je velmi důležité používat trojici hrdinů, kteří se ničeho nebojí a rádi budou bojovat za své území. Je zapotřebí vysvobodit své kamarády z vězení. Využívejte speciální schopnosti každého z nich a pozabíjejte veškeré pochodující protihráče. Hra není nikterak složitá na ovládání. Stačí pouze kliknout na místo, kam chcete, aby se rytíř dopravil. Většinou se do boje hrdina pustí automaticky ve chvíli, kdy se protihráči k němu přiblíží.

Zahraj si Guns and Glory Heroes

Super Sticky Stacker HTML5
Propracovaná logická online gamesa, kde musíte k sobě dostat veškeré chlupaté nestvůry a udělat to tak, aby se dokázaly udržet při sobě. Nebude to příliš jednoduché, protože stačí jedna malá chyba na začátku a později se všechno sesype jako domeček z karet. V dolní části hry vidíte, jací netvoři budou pokračovat. Dejte si však pozor na časový limit, protože pět sekund se musí udržet při sobě. Proto je opravdu velmi důležité, abyste už dopředu mysleli na to, že na konci musí všechno držet pohromadě.

Zahraj si hru Super Sticky Stacker

Taxi Pickup HTML5
Logická HTML5 hra, kde budete projíždět taxíkem několik úrovní přes 6 světových metropolí. Musíte ukázat cestu všem taxíkům, aby věděli, kudy jet a hlavně sebrali všechny své zákazníky. Následně musí dojet na místo určení, kde své klienty vysadí. Nesmí se však stát, že by se taxíky nabouraly nebo jely naprosto stejnou trasu, protože to by bylo značně neekonomické a hlavně už by na toho druhého nikdo nečekal.

Zahraj si HTML5 hru Taxi Pickup



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 24.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 12.05.18 v 13:49

toje zajímavé bojim se jen zubaře

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:05

tak všechny vypadají zajímavě