článek

#10 Nášup HTML5 a 3D her

#10 Nášup HTML5 a 3D her

Vynikající online hra ve 3D, která se odehrává ve vesmíru. Je pro vás zde připravena spousta náročných úrovní. Ty nebude vůbec jednoduché překonat, a proto se musíte dostatečně na všechno soustředit. Tato a další hry v nášupu!
3D hra Gravity Ball
Vynikající online hra ve 3D, která se odehrává ve vesmíru. Je pro vás zde připravena spousta náročných úrovní. Ty nebude vůbec jednoduché překonat, a proto se musíte dostatečně na všechno soustředit. Seberte veškeré žluté krystaly a dostaňte se do portálu online hry. Gamesa disponuje kvalitním grafickým zpracováním a jednoduchou hratelností. Problémem však budou překážky, protože ty se budou snažit zmařit celou vaši cestu.

Zahraj si Gravity Ball

Backyard Heroes HTML5
Zábavná online hra, ve které si zahrajete s partičkou dětí na dvorku. Jsou oblečeni jako bojovníci. Musíte se postarat o to, aby váš tým vyhrál. Nebojte se, nejedná se o žádnou brutální online hru, ale zábavu na delší hraní. Veďte svůj tým k samotnému vítězství. Dávejte si velký pozor, aby vám nepřítel zničil svět. V dolní části gamesy vidíte tři různé schopnosti. Používejte je proti protivníkům. Máte možnost útoku, obrany a speciální funkce. Gamesa disponuje RPG prvky, takže se nezapomínejte neustále vylepšovat, protože bez toho to zaručeně nepůjde a může se stát, že za svým nepřítelem budete zaostávat.

Zahraj si Backyard Heroes

Toastelia HTML5 hra
Byli jste najati do restaurace Toastelia, jedná se o velmi známou restauraci, kam chodí hladoví zákazníci pro svůj toast. Nesmíte je za žádnou cenu zklamat a připravte jim to, co po vás požadují. Někteří mají speciální požadavky, ale vy i přesto musíte všechno zvládat rychle a bez problémů. Velmi často se stává, že budete pod obrovským tlakem. Pamatujte na zlaté pravidlo, že zákazník je váš pán.

Zahraj si Toastelia



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 17.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Drticka

Drticka | 14.05.18 v 12:00

je to povedené

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:24

vypadá to moc povedeně