článek

Život není krásný 666: Flaška

Život není krásný 666: Flaška

Zaujala vás nedávno vydaná brutální adventura Život není krásný 666: Flaška? Protože sami víme, jak je nepříjemné, když v nějaké hře dojde (u tohoto žánru to platí dvojnásob) k záseku, rozhodli jsme se vám přichystat malé překvapení v podobě návodu na tuto podařenou domácí adventuru. Provedeme vás celými šesti dny brutálního putování, které skončí... No, nechte se překvapit.


Autorem návodu je Hitman_47.



DEN 1.: Poté co se probudíte, máte výhled na koupelnu. Seberte ze země střep. V předsíni seberte nazouvák z věšáku, a střepem uřízněte kousek záclonky. Jděte ven, a zamiřte do hospody. Tam seberte z pultu šunku a proklepněte Robina. Ten vám řekne o zlatých stránkách - zeptejte se na ně výčepního, odkáže vás do parku. Zde dostaňte překážejícího pána z budky pomocí kamene. Otevřete dvířka a seberte zlaté stránky – v inventáři si je prohlédněte. Zkombinujte kus záclonky se střepem. Výsledný mix potom použijte na větev. Po rozhovoru s bezdomovcem zajděte do kasáren. U brány stojí voják – Promluvte si s ním (ale vyberte jen první možnost, jinak je po vás), chce chlast. Zajděte za výčepním do hospody, a požádejte ho o nějaký ten rum. Vraťte se za vojákem, a dejte mu flašku, on chce ale plnou flašku. Zajděte tedy domů, a flaškou projeďte záchod. Flašku s tímto „obsahem“ odevzdejte vojákovi – ten se napije, a řekne vám kudy kam. V inventáři použijte střep na klacek, a tím podepřete plot. Dostanete se ke kotcům se psem. Psovi nejdřív hodíte šunku před díru v plotě, a poté ho zaříznete střepem. Zámek rozlouskněte nazouvákem, a z boudy seberte potřísněnou stránku. V inventáři na ní koukněte, zjistíte adresu Votýpky. Jděte ho tedy navštívit (paneláky). Na chodbě je všecko zavřené, jděte tedy doprava, a mrkněte na ten obrázek s lodičkou - ten zničte střepem, podívejte se do díry, a najděte klíč. Pasuje ke dveřím do sklepa. Zde střepem zabijte Votýpka.


DEN 2.: Vzbudíte se ve tmě. Někde v pravém horním rohu najdete spínač světla. Prohledejte dvakrát bílou krabici. Seberte špičatou věc ze země, a kladívkem rozbijte zámek u bedny – z ní seberte olej, kterým polijte „brzdu“ dole na dveřích. Tím se brzda odblokuje, a vy můžete otevřít dveře. Vašíka zabijte, tělo přetáhněte do truhly, a krvavou skvrnu vyčistěte kusem hadru. Stopy jsou zahlazeny, a vy můžete vyrazit do hospody. Výčepního se poptejte na Hemcla, a na pohřební ústav – řekne vám adresu. Zajděte tam. Nůžkami na plech vykrojte díru do plotu (nejdříve je obruste o kámen). Projděte dírou, a mrkněte do kontejneru – naleznete trychtýř. Olejem postříkejte okno. Budete ho moct otevřít a vlézt dovnitř. Chlápka zabijte kladívkem, a mrkněte na obraz – trezor. Na ten aplikujte trychtýř. Mrkněte na knihu, a běžte na hřbitov. U chajdy seberte kýbl, a běžte směrem doprava. Vezměte rýč, a rovnou jím rozdrťte zámek u bedny. Nakoukněte dovnitř, a pokecejte s chlápkem. Zeptejte se na pána – řekne vám cosi o mrtvolách a klíči v masovém hrobu. Nejdřív ale zajděte zpátky do pohřebního ústavu, a naberte do kbelíku vodu z akvária. Jděte zpátky na hřbitov, a tentokrát běžte doleva – na zeminu aplikujte vodu a poté rýč. Do velké díry nahlédněte baterkou – najdete hledaný klíč. Klíčem otevřete dveře chajdy, a tam nahlédněte do rakve. Chlápka zabijte kladivem.












DEN 3.: Jděte se podívat k sousedům. Všimněte si místečka na příjezdové cestě, a nalijte tam trošku oleje – od mrtvého cyklisty poté seberte mobilní telefon. Jděte do hospody. Zde seberte kus papíru na stole, a v inventáři ho prohlédněte. Výčepního se optejte na telefon – odkáže vás do města, do opravny televizí. Promluvte s prodavačem, otevře se nová lokace: Domov důchodců. Zvoňte – musíte lhát, aby vás pustili dovnitř. Důchodce zabijte nůžkami, a až budete mít dostatek peněz, zamiřte do opravny televizí. Kupte si prodlužovák, který v inventáři upravte nůžkami. Tento výtvor zkombinujte s telefonem. Jděte domů a mobil dejte do zásuvky. Vytočte číslo uvedené na papíru z hospody. Někdo zvoní – opravář. Jakmile dokoná svou práci, prohledejte záchod.Vraťte se do předsíně, a opraváře ubodejte nůžkami. Seberte mu jeho pomůcku a vydejte se k sousedovi. Sponku upravte pomocí nůžek – výsledek použijte na dveře baráku. Do sousedovo kapek nalijte vaše kapky. Teď už se stačí jen dívat.


DEN 4.: Den čtvrtý přináší nový systém boje, přečtěte si tedy rady autora. Výčepního se přeptejte na Fera - pošle vás za Tonym. Tony vás pošle na skládku, a taky vám prozradí kde koupit nějaké zbraně. V Army shopu se zastavte až budete mít více peněz. Teď přichází na řadu likvidování. Doporučuji metodu pokus-save. Jakmile si vyděláte nějaké ty peníze, tak se okamžitě vybavte v Army shopu něčím účinnějším. A taky se pravidelně občerstvujte energy drinky v hospodě. Po vyčištění skládky se dostanete k zavřenému poklopu. O vyčištění řekněte Tonymu, poté se ho zeptejte na poklop - pošle vás za majitelem klubu Suhrajem. Ten vám klíče vydá jen pokud vypleníte prostory tržnice. Poté, co skončíte s posledním trhovcem, dejte hodinky Suhrajovi – bohužel, hodinky jsou rozbité, takže se budete muset vrátit k Tonymu, a ten vám je spraví. Za opravené hodinky nyní konečně obdržíte klíč. Tím otevřete poklop, jděte do sklípku, a všechny přítomné zabijte. Nezapomeňte prozkoumávat všechny věci co jdou; studánka, bedna. Po dodělané „práci“ vyšplhejte nahoru po žebříku. Nahoře je vedle schodů tajná místnost. Jako předtím vybijte celou rezidenci, vylezte po schodech, a skoncujte s Lakatošem.











DEN 5.: Otevřete levou skříňku, a vezměte plnotučné mléko. První šuplík = mouka, druhý šuplík = nic, třetí šuplík = cukr. Z předsíně vezměte boty, a běžte do hospody. Z vaťáku vyndejte kondom a Pšeničkovu kartičku do klubu. Zeptejte se hospodského, ten vám poradí, kde se klub nachází. U vchodu ukažte kartičku – rychle poznají, že nepatří vám. Vezměte kondom, a vytřete s ním po olejové skvrnce. S takto naplněným kondomem potřísněte stojan na nože u vás doma. S nožem podřízněte postavu před klubem. Jděte dovnitř, a seberte kleště – těmi doma vytáhněte hřebík z kuchyňské linky. Vpravo na stolku seberte noviny. S MarciPánem si přátelsky promluvte – bude chtít nějaké jídlo. Dveře za ním jsou zavřené, ale klíč je v zámku, takže stará dobrá finta; noviny pod dveře, a hřebíkem klíčovou dírkou dostaňte klíček ven. Vezměte noviny, klíčem otevřete, a od mutanta si „vezměte“ mísu – kopněte ho botou mezi nohy. Jděte domů a rozkopejte v kuchyni dvířka (druhé stačí otevřít), které nejdou otevřít – díru pochopitelně prohlédněte. Mísu dejte do mikrovlnky, a přidávejte ingredience : Vejce s čokoládou, cukr, mouku, mlíko. Zapněte troubu a potom seberte vzniklý výtvor z mikrovlnné trouby. Výsledek doneste do klubu – dostanete číslo, které si zapište (148350). Uložte hru, a z mobilu zavolejte Kolkovi, a donuťte ho k sebevraždě.


DEN 6.: Zajděte do hospody, přečtěte noviny, a promluvte s hospodským. Jděte do divadla, soše urazte kladivem (k dostání v hospodě) horní anténku. Mrkněte se do dveří vlevo, ze sloupu vezměte kartáček, z police nábojnici. Z bedny seberte šroubovák, na chodbě dejte do zámku dveří vpravo patronu, a bouchněte do toho kladivem. Uvnitř zabijte váš cíl. V maskérně proklepněte vizážistu. Zjistíte, že vaše oběť bydlí na hotelu – dostanete číslo (133257). Jděte domů, a zavolejte na číslo. Poté jděte do hotelu, a promluvte s recepční. U výtahů seberte z květináče zapalovač. Jděte směrem doleva, kde si promluvte s chlápkem. Zapalovačem aktivujte krabičku dole. Anténku vložte v inventáři do elektrické násady na kartáček, chlápkovi seberte mluvící přístroj, a místo něj mu do kapsy dejte anténku s kartáčkem. Vypněte detektor, a znovu promluvte s chlápkem – zapříčiníte jeho smrt. Odšroubujte poklop od větrací šachty, vlezte dovnitř. Na konci šachty odšroubujte postupně jednotlivé šroubky. Nyní se už stačí jen dívat…


A nezapomeňte vyzkoušet druhý konec hry!




Nosi

autor
/ Nosi

Publikováno: 24.10.2005


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

phanka

phanka | 24.04.15 v 15:41

dobré

.. | 06.08.09 v 14:07

CHEATER.CZ
návod na stránce.

... | 04.08.09 v 20:20

For Drooster
Klikni na ten letak v inventari a on se ti precte.
To cislo se mimochodem pokazdy meni.

ahoj | 26.06.08 v 11:22

Dík za návod

luk | 09.02.08 v 10:38

james klikni na tu misku a mas tu babovku a nic neres!!!!!

luk | 09.02.08 v 10:36

uzvateli wiwik!(asi ti pomozu) musis na tom hrytove jituplne do leveho dolniho rohu a uvidis tam hlinu(hrob) ten kelimek je na toto:jdi zpět do jehultu dostan se do mistnosti a tam zabi toho typka tim ze das svih kladivem a nic ineho! prohledej ho a najdes baterku a kelimek napln vodou za nim! vili to na tu hlinu a pak to vilupni lopatou.posvit tam baterkou a hledej samostatnou hlavu mrtvoli(klikni na lupu a mas klic)otevri tim tu chalupu nebo co to je

james | 05.02.08 v 11:39

lidi poradte jak mas sebrat tu misu z mikrovlny nejdemi nijak vyndat pls diky za odpoved

snake | 01.12.07 v 10:22

jak se mam zabit v druhym konci hry

D | 17.08.07 v 14:40

Už jsem na to přišla.
Kdo by nevěděl: Musí se vyjít ven od souseda a podívat se tam oknem :).

D | 17.08.07 v 00:55

Mám stejný problém jako BitchFucker. Poraďtě prosím.
Díky

BitchFucker | 13.08.07 v 10:05

Hey kdyz jsem v tom dni 3 tak tam na konci jak mam dat ty kapky tomu sousedovi no ja mu je dam do tech jeho kapek a nic v navodu je a cekejte a tak ja cekam a nic se nedeje poradte please

Lokutus74 | 01.03.07 v 08:51

Používej častěji SAVE.

Lukyn | 28.02.07 v 22:32

Škoda, že je tato hra (jako všechny pana autora) plná chyb a hlavně, že spousta úkonů je takových, že vás přivedou ke smrti a tudíž to musíte hrát od začátku, nebo podle návodu, prostě trapas...

Drooster | 18.12.06 v 17:07

mam dotez jeto dabingovane ???

Zatraceně nechutný kuch | 10.12.06 v 13:40

aha... uz sem na to prisel

Zatraceně nechutný kuch | 10.12.06 v 13:36

nevite nekdo jak dokoncit ten druhej konec?

kkkkkkkk | 21.11.06 v 17:17

musis prokopnout botou tu skrinku ne :D

petra | 21.11.06 v 17:16

ten prodavač se nesmí urazit jinak load :D

BuddHa | 05.11.06 v 14:34

teda mám den 5!!! a né 4!! DEN 5

Buddha | 05.11.06 v 14:27

mám 4. den a ted musim udělat mísu pro toho blbečka, dal jsem tam vše kromě COKOLADA VEJCE!!! nemuzu ho najit! a v navodu to taky neni!!! pls poradte! QUICK

Lokutus74 | 23.10.06 v 21:25

Je to celkem lehký, ale chce tu to správnou taktiku. Napoprvé jsem taky šel do kytek, ale pak to bylo O.K.

kuba piro | 23.10.06 v 20:22

Nemuzu sejmout ty zmrdy cerny na te slkadce

Lokutus74 | 16.09.06 v 08:43

Jesli`s ho nasrala, tak ti leda nasere... Vypadá to, že budeš muset restartovat level! Měl jsem stejný problém! Hlavně ho nenasírej!

Katka | 15.09.06 v 13:56

muzete mi nekdo poradit jak mam koupit ten prodluzovak.Penize uz mam ale prodavac nic.

patrik | 21.07.06 v 09:40

v lavom dolnom rohu miestnosti sú dvere,tam zabiješ toho cigána a získaš klúč

ABC | 18.06.06 v 13:49

Probil jsem se az k rezidenci Lakatosovych a tam jsem uvizl v prvni mistnosti s tim , ze dvere jsou zamcene , ackoliv jsem predesle patro uplne vybil nevite nekdo co s tim ?

ohen.p | 06.06.06 v 22:48

na skladce jsem nebezpecne dlouho mam uz pres pul mega kc jak dlouho jeste???

Jana | 23.04.06 v 21:00

wiwik:abys moh jit doleva tak si dukladne promluv s tim otrokem ti rekne kde to je a pak tam dej kbelik s vodou a ryc ...a pak si posvit no a ja nevim cim si mam posvitit...:(

drooster | 30.03.06 v 16:29

nevite nekdo to cislo tne letak nejde precist a v navodu pouziju to cislo a nikdo nerijde pleas poradte moje icq 197-180-935

wiwik | 27.03.06 v 14:57

Už nic nepotřebuju a přišla jsem na to!!!!!!....

wiwik | 26.03.06 v 10:40

sorr, ale nevíte někdo, jak mám použít ten kbelík s vodou???? Když to dám na hrob, tak mi to napíše : TENTO ÚKON NELZE PROVÉST!!!! A žádné doleva tam není, protože je tam jen východ ze hřbitova!!!!! PROSÍM POMOZTE!!!!!!

Whinger | 06.03.06 v 20:13

Věděl by někdo, jak projít portály do vítězného konce, v druhém zakončení hry ? Za odpovědi děkuji

Joei | 02.02.06 v 20:52

Mno mám tu hru nějak zvukově vosekanou nebo co, až z návodu jsem zjistil číslo na toho opraváře a když jsem to číslo vytočil, žádnej zvonek se neozve a opravář taky nikde. Tak co teď??

tyna | 02.02.06 v 18:25

když jsem se dostala na hřbitova a dam hrob polit vodou, tak to nejde.Nevite co s tim?

BunaBuna | 09.12.05 v 18:55

Hmm a kde ten olej mám asi vzít

Risk | 30.11.05 v 19:34

Dyš do řek Marty, tak to řek Marty a nebudem se v tom přehrabovat, ne chlapi???

Peeter | 30.10.05 v 20:39

Na 100% procent souhlasím

gen. Platonov | 27.10.05 v 15:40

Jen bych rád upozornil, že doba strávená nad editací cizího článku je irelevantní a i tak zdroj jste povinen uvádět i kdyby vám článek poslal sám bůh. A Martyho se zeptáme :)

Ladislav Nosákovec | 27.10.05 v 11:34

Vazeny, je to trochu jinak. Navod nam poslal sam autor hry -Martin Pohl-, se svolenim, ze ho na Freegame muzeme vydat... Pote uz tedy nebyl duvod, resit to dal. Muzete mi verit, ze editaci navodu, ktery mi byl predlozen, jsem stravil nekolik hodin, a mozna, ze kdybych ho napsal sam, trvalo by to kratsi dobu.

Co se tyce jednani s autorem clanku; vec jsme v redakci resili, a bylo zjisteno, ze ten udajny "prispevek" od me osoby, jsem nepsal ja, nybrz nekdo uplne cizi. Duvod neznam...

Momentalne se nachazim na Invexu, a na internetu jsem minimalne - tudiz by to nebylo ani technicky mozne...

Radek Tomášek | 26.10.05 v 20:02

No tak, pánové, trochu slušnosti do těch příspěvků!

gen. Platonov | 26.10.05 v 18:57

Vážený redaktore,

plagiátorství nejenže je trestným činem, ale už samotný fakt, že se k němu uchyluje redaktor serveru oceněného ministersvem informatiky je přinejmenším zarážející. Navíc způsob vašeho jednání s autorem článku, který jste prokazatelně ukradl, je kardinální drzost.

Hitman_47 | 26.10.05 v 08:02

Jen takový jednoduchý dotaz.
Odkud jste při psaní návodu čerpal?