článek

Jak na New Adventures of Zak McKracken

Jak na New Adventures of Zak McKracken

Něco pro fandy Zaka McKrackena, kteří se při hraní zasekli a neví jak dál. Návod vás podrobně provede celou hrou a pomůže ve všech úskalích, kterých rozhodně není málo. Takže pokud si nevíte s něčím rady, je pro vás určen tento návod...


New Adventures of Zak McKracken je vítečná adventura, kterou vám nyní předkládáme na freegame. Je ovšem také dost komplikovaná, pročež k ní vydáváme návod. Ještě než začnem, je tu malé vysvětlení: Města v závorkách určují cestu vašeho letu.




Celé dobrodružství začíná v San Francicu v Zakově (vaší) ložnici. Ze všeho nejdříve odsuňte stranou květináč, měla by pod ním být kreditní karta. Pokud tam není, koukněte se ještě pod pravý dolní cíp koberce nebo do skřínky pod umyvadlem ve vedlejší místnosti. Vyjděte z ložnice, seberte dálkové ovládání a zapněte ním televizi. Nad dřezem seberte kuchyňský nůž a vedle lednice nezapomeňte na klíček. Ten hned použijte jak se dostanete z domu (další dveře), otevřete s ním poštovní schránku a vezměte dopisy. Na ulici je několik obchodů, nejprve vejděte do Harry’s Mondo Video a kupte si kazetu. V Lou's Loans (obchod za autobusem) kupte motorovou pilu a fotoaparát. Před obchodem otevřete červené dveře kreditní kartou a uvnitř rozřežte nožem dřevěnou bednu. Získaným benzínem naplňte motorovou pilu a vezměte si černou knihu z regálů. Venku použijte pilu na autobus, tím vzbudíte řidiče a ten vás zaveze na letiště.












Před vámi stojí tetminál (stejné na každém letišti), ve kterém si zakupte lístek do Bogoty a jděte doleva. Po chvilce jste na místě, vydejte se vpravo, projděte džunglí až najdete únosce. Navažte s nimi rozhovor a stejnou cestou se vraťte. Tentokrát se vydejte do Seattlu (přes San Francisco), kde si promluvte s kupcem a dejte mu poštovní kupón. Dostanete od něj kus sýru a hamburger. Hurá do Berlína (přes Miami a Londýn). V muzeu dejte ženě videokazetu a ukradněte kůstku z nohy dinosaura úplně vpravo. Vydejte se do Kinshasy (Řím, Cairo) a opět projděte džunglí. Ve vesnici vejděte do poslední chýše a odcizte obraz vlevo. Leťte přímím spojem do Windhoeku a položte tam dinosauří kost na písek, až archeolog odběhne, seberte lopatu s kýblem. Namiřte si to do Hanoje (Berlín, Peking) a naberte květiny do kbelíku. V Šanghaji (Peking) se projeďte ponorkou a vyrazte do Brasilie (Peking, San Francisco).




Až najdete v džungli šamana, tak mu dejte květinu, načež on vám dá anestetikum, které dejte do hamburgeru a leťte do Paříže (přes Londýn). Hamburger dejte v muzeu hlídači a vyfoťte obraz Moni Lisy (poslední). Vraťte se do San Francisca (Londýn) a fotografii si nechte vyvolat u Lou’s Loans. A hned při té příležitosti jděte ke svému autu a použijte na něj klíčky. Vyrazte do Bogoty, kde dejte fotku do rámu a falešný obraz dejte únoscům…První úkol splněn - vaše přítelkyně je volná. Teď už jen dostat Leslie a Melisse z Měsíce.












V Londýně (Brasilie) dejte vybitou baterii na pomník u Stonehenge a můžete spokojeně zamířit do Říma. V Snuckey’s Pizzeria si promluvte s Luigim, a dejte mu starý sýr, aby vám dal pizzu. V Bernu (Paříž) vejděte do vrat, dejte hlídači pizzu a vezměte si stroj na zemi. Dejte do něj autobaterii a leťte do Pekingu (Berlin). Zde ním namiřte na Měsíc a obě dívky jsou zachráněny. Ještě se jednou setkáte s Anii v Miami. Dejte ji černou knihu a po závěrečném překvapení si můžete udělat další zářez na pomyslné pažbě - New Adventures of Zak McKracken je za vámi.




Sabes

autor
/ Sabes

Publikováno: 24.07.2004


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

phanka

phanka | 22.04.15 v 22:22

bez návodu to nechápu

Lucie Sovová | 01.10.04 v 15:14

Zde napiště svůj příspěvek..Jakej???


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce