článek

6 ženichů a 1 navíc

6 ženichů a 1 navíc

Byla by škoda nezařadit do našeho výběru kvalitní českou adventuru, která nabízí kvalitní příběh, humorný nádech a výbornou hratelnost a dnešní hra 6 ženichů a 1 navíc tyto podmínky splňuje na výbornou. Sympatický Venca to ale rozhodně nebude mít jednoduché. Sedmi dívkám musí sehnat vhodné ženichy a při výběru se nejedenou pořádně zapotí. Právě pro tyto případy je zde připraven kompletní návod!


Stařičkou adventuru 7 dní a 7 nocí myslím nemusím nijak zvlášť připomínat. Několika slovy jsem se o ní zmínil v recenzi na dnešní počin, jenž je jejím volným pokračováním, který vznikl díky společnosti Enteron. Myslím, že nic už nemusím dodávat, proto se konečně vrhněme na samotný návod.


Nacházíte se v Periferní ulici, v poklidném městečku Teplý Týnec. Před sebou vidíte otevřené dveře vedoucí do baru u Teplého Toníka. Přečtěte si ceduli na dveřích a poté vstupte dovnitř. Promluvte si s barmanem a zkuste mu vzít tužku. Po neúspěchu ještě zkuste otevřít dveře, ale nekompromisní barman vám to nedovolí. Opusťte tedy bar a rovněž i celou ulici. Objevíte se na mapě hry, kde nejprve jděte do Smithovi vily. Přes chodbu pokračujte až na zahrádku, kde na houpačce uvidíte spokojeně se houpající Trampolínu. Promluvte si s ní a vyslechněte si, jakého ženicha by se Trampolína představovala. S těmito poznatky se vypravte před banku, kde z lavičky seberte žvýkačku a v telefonní budce vytočte čísla na barmana Toníka, kterého takto odlákáte z místa. Než se vydáte směr bar, všimněte si bankomatu. Po jeho bližším průzkumu zjistíte, že je v něm zaseklá kreditní karta, čehož využijte. Potřebujete znát nejprve PIN. Stiskněte tlačítko „Redial“, které vám ho znovu zadá a volbu potvrďte stiskem tlačítka „Enter“ (na bankomatu). Vybrat můžete pak zobrazené hotovosti. Já osobně jsem sáhl po té nejvyšší, tedy 250 000 lubrů ;). Jakmile budete mít hotovost u sebe, vydejte se konečně zpět do baru, kde zavítejte do kuchyně. Od kuchaře Vaška se dozvíte, že byl zápasníkem sumo a že momentálně bydlí na ubytovně. Jeho budoucí přítelkyně by prý měla umět dobře zašívat ponožky. Promluvte si s ním znovu a oznamte mu, že byste o jedné takové holce věděli. Vašek se ovšem nebude chtít pohnout z kuchyně. Budete tedy muset vymyslet způsob, jak ho z ní dostat.
















Jděte k sexshopu (je v lokalitě napravo od kostela). V uličce uvidíte prázdnou krabici. Seberte ji, a poté jděte do nemocnice, kde s talíře seberte koblihu. Dále jděte na statek, kde vás obrovským štěkotem přivítají jinak roztomilí pudlíci. Prozatím je ignorujte a jděte do pravé části k dřevěnému plotu, který zkuste přelézt. Po menším rozhodování Venca nakonec plot vykopne a vy neváhejte vkročit na mýtinu, kde se prohrabte v ohništi. Získáte kus klacku. V inventáři nyní zkombinujte klacek s bednou a k této nedodělané pasti připojte provázek společně s koblihou. Vznikne vám kompletní past, s níž se vraťte k sexshopu, kde tuto past položte na víko kanálu. Přivlastníte si tak několik švábů. Abyste se dostali opět do kuchyně, bude za potřebí znovu odlákat Toníka. Vraťte se proto k bance, kde opětovným hovorem do jeho podniku vše zařídíte. V kuchyni pak použijte svůj úlovek na kuchaře a švábi se bez problémů postarají o zpustošení celé místnosti. Po krátké animaci seberte z lednice zmrzlého králíka. Vraťte se k Trampolíně a řekněte jí, že jste jí našli toho správného chlapíka. Ta ovšem požaduje, aby tento dokázal zvednout 150kg činku. Promluvte si tedy s Vénou a dodejte mu sebevědomí. Tomu se ovšem požadovanou činku nedaří zvednout. Vy se proto vraťte do atria domu, kde se vydejte chodbou vlevo a zkuste otevřít dveře úplně vzadu. Budou zamčené! Pro klíč se vypravte do sexshopu. Naleznete ho vedle pokladny a s jeho pomocí odemkněte již zmíněné dveře. Ve Smithově pracovně otevřete nejprve skřínku, kterou následně prohledejte. Získáte čistý papír. Poté jděte ke stolu a otevřete jeho dvě dostupné zásuvky, které opět prohledejte. Získáte dlužní úpisy a bankovní výpisy. Ze stolu pak ještě nezapomeňte sebrat gumu. Vaše další kroky nasměrujte k šatně, kterou dvakrát prohledejte. Získáte bičík. S novými věcmi v inventáři se vraťte na zahradu k Trampolíně, kde jděte k čince. Použijte na ni gumu a po její menší úpravě neváhejte promluvit si s kuchařem. Bude následovat animace a první dívku budete mít z krku.







Další ze slečen potkáte na ulici před sexshopem. Jedná se o Jasmínu, která bude venčit svého pejska. Při rozhovoru se dozvíte, že hledá ženicha, který by měl rád jak ji, tak i dítě společně s jejím pejskem. Po skončení rozhovoru bude následovat nemilé překvapení, kdy její pes Rainbow udělá trošku větší potřebu. Vstupte do sexshopu a od prodavače kupte afrodisiakum a masivní vibrátor. Afrodisiakum použijte na zmrzlého králíka a vypravte se zpět na statek ke psům. Upravené králičí maso použijte na psy. Bude následovat velmi zajímavá animace, po níž všichni pudlíci spokojeně usnou. Ze země seberte mozeček a z pařezu motorovou pilu. Poté už jen vstupte do domu. S chlápkem, kouřícím dýmku, si promluvte a navrhněte mu sňatek. Zjistíte, že je vdovec a že již třicet let čeká na příchod svojí ženy Matyldy. Rozhovor pak ukončete a ze stolu seberte kombinačky a ptáčka v kleci pohlaďte. Získáte pírko, se kterým jděte do baru. Štamgastu, spícího pod šumící televizí, polechtejte pírkem a on leknutím shodí ze stolu půllitr piva. Barman se rozhodne nově vzniklou louži uklidit a vy v jeho nepřítomnosti seberte propisku z pultu. Vypravte se do hasičské zbrojnice, kde si pokecejte s hasičem. Z hasičského vozu seberte čouhající kus drátu, na který neváhejte použít kombinačky. Vznikne oko, jež ukažte hajnému a on v domnění, že to nastražil jednonohý pytlák Fanda, opustí dům a vy v jeho nepřítomnosti můžete sebrat obraz, visící nad krbem. Vraťte se do sídla Smithových, kde se opět vydejte chodbou vlevo a obraz Jasmíny nahraďte obrazem, jenž jste před malou chvíli sebrali v hajného domě. Poté se vraťte do hajného srubu, kde nový obraz pověste zpět nad krb. Před sexshopem pak znova oslovte Jasmínu a řekněte jí, že pro ni máte vhodného ženicha. Doveďte ji k hajnému, kterému pak řekněte že jste mu dovedli nebožku zpátky. Bude následovat další a animace a na vás už pomalu čeká dívka číslo tři, tedy Karmína.










V domě Smithových jděte zpět na místo, kde jste vyměnili obrazy a vstupte do pravých dveří. Ocitnete se v kuřárně, kde na pohovce sedí s dítětem Karmína, s níž si promluvte. Zeptáte-li se na sňatek, řekne vám, že je ochotná si vzít kohokoliv. Karmína taky není spokojená se svojí váhou a chtěla by s tím něco dělat. Nejlepším místem je jednoznačně cvičebna aerobiku, která se nachází vlevo od sexshopu. Vypravte se tam a důkladně si promluvte se cvičitelem. Dozvíte se od něj, že za pár minut čeká dámskou návštěvu a když mu nabídnete novou zákaznici, omítne, že by ji příjmu pouze v případě, kdyby dnes nikdo nepřišel. Použijte propisku na čistý papír, poté na něj nalepte žvýkačku a vylezte před budovu, kde takto upraveným papírem přelepte ceduli na dveřích s nápisem „Stále otevřeno“. Vraťte dovnitř a opět si promluvte se cvičitelem, který se vám svěří, že očekávané dívky nepřijeli. Řekne vám také, že pokud si dnes nezacvičí, půjde jeho forma dolů. Vaši nabídku tedy příjme. Před bankou si promluvte se somrákem, kterému věnujte dva „drobáky“. Získáte si jeho přízeň a on vám nabídne své služby. Zjistíte, že prodává omamné látky. Jeho nabídku přijměte. Získáte dva veselé papírky. Vraťte se za Karmínou, kterou pozvěte do cvičebny. Té se ale nebude nikde chtít jít, proto jí hoďte jeden veselý papírek do skleničky s pomerančovým nápojem. Omámenou Karmínu pak opět pozvěte do cvičebny, kde se po skončení rozhovoru vypravte a cvičiteli navrhněte ženitbu. Ten odmítne, proto mu do skleničky s iontovým nápojem hoďte druhý veselý papírek a s omámeným cvičitelem si opět promluvte. Ženich pro Karmínu nalezen a na řadě je Filoména.




Tu naleznete ve věžičce rodinného sídla. Vyjděte tedy po schodech nahoru a promluvte si s ní. Zjistíte, že v dalekohledu vyhlíží svého prince, ale odmítne, aby jste se podívali do dalekohledu. Po důkladném interview s Filoménou rozhovor ukončete a dívka po malé chviličce opustí místnost. Vy proto neváhejte a do dalekohledu se podívejte. Spatříte v něm slepce a rázem vše pochopíte. Vypravte se tedy k němu a řádně si s ním promluvte. Zjistíte, že jeho profese je ladič klavírů. Promluvte si s ním znovu a nabídněte mu kšeft. Po skončení rozhovoru ovšem dojde k menší nehodě a po slepci zbudou jen brýle společně se slepeckou holí. Seberte je a vejděte do hospody, kde si promluvte s kouřícím chlapíkem. Dozvíte se, že jako plastický chirurg se zamiloval do Jasmíny Smithové, která mu zlomila srdce. Jasmíně jste již ženicha našli, bude tedy potřeba tuto situaci vyřešit, ovšem zcela jiným způsobem. Muži kupte pět piv a on vám v podnapilém stavu sdělí, že kdyby se mu dostala do ruky jakákoliv žena, je schopen ji předělat tak, aby vypadala jako již několikrát zmíněná Jasmína. Po skončení rozhovoru si s tímto mužem znovu promluvte a slibte mu, že mu materiál dodáte a než se tak stane, počká vás trpělivě na operačním sále. Vydejte se tedy do nemocnice a promluvte si s vrátným. Ten jakmile zjistí, kdo jste a pro koho pracujete, vás odmítne vpustit dovnitř. Obratem mu proto věnujte dlužní úpisy. Získáte si jeho důvěru a ze stolu seberte pozvánku k lékaři, kde napište jméno Filoména. Jděte za ní, ukažte jí pozvánku a poté rovnou běžte na operační sál do nemocnice. Vše bude připraveno, ovšem při rozhovoru s doktorem zjistíte, že sestřička bude z toho všeho trochu nešťastná. Věnujte jí proto brýle a v následující animaci uvidíte velmi zajímavou přeměnu Filomény na Jasmínu, čímž bude další úkol splněn.











Ještě než se vydáte za další dívkou – Hermínou, vraťte se na operační sál a z koše seberte srdce. Hermínu naleznete opět v kuřárně. Promluvte si s ní a ze stolu seberte krabičku cigaret, se kterou zajděte za kostelníkem. Nejprve si s ním promluvte a zjistíte, že je ze dřeva schopný vyřezat prakticky cokoliv. Zkuste mu věnovat cigarety, ale on vám řekne, že to nemůže jen tak od vás přijmout. Promluvte si s ním znovu a požádejte ho, jestli by byl ochotný pro vás něco vyřezat. Řekne, že to pro něj nebude problém, ovšem něco za to bude chtít, proto mu pak věnujte již zmíněné cigarety. Bude po vás chtít materiál. Dejte mu vibrátor a on vám na počkání vyřeže slona. U kostelníka si ještě nechejte otevřít plechovku hráčku. Vejděte do fary, kde si promluvte s knězem. Otevřete skříň a seberte kožený obleček. Na zdi si také můžete všimnou krucifixu, jenž rovněž seberte a opět si promluvte s farářem. Zeptejte se ho na oblek. Z části se vám svěří, co provozuje ve svých volných chvílích. Vy pak budete moci využít jeho „temných“ služeb. Rozhodně tak učiňte a nechte si upravit krucifix. Jděte k mateřské škole (vedle Toníkové restaurace). Zazvoňte na zvonek a řekněte, že dětem nesete dárek. Učitelka vás pustí dovnitř a vy si pak s ní promluvte. Při nabídnutí schůzky se dozvíte, že ji muži nezajímají. Nepohrdne ovšem osobou stejného pohlaví. Vraťte se do domu Smithových a vejděte do pracovny, kde jste předtím sebrali bičík, gumu a listiny. Na stole uvidíte dopis adresovaný Hermíně který seberte a přečtěte. Obsah není zrovna moc příjemný, proto vezměte propisku a použijte ji právě na tento dopis. Upravenou verzi pak ukažte Hermíně, která si dopis přečte a následně na něj odpoví. Tuto odpověď pak odneste učitelce ve školce, která po přečtení bude se schůzkou souhlasit. Opusťte místnost a hned se zase vraťte a další úkol bude splněn na výbornou.


Další dívka – Evelína, si spokojeně hoví na pohovce v kuřárně. Než se tam ovšem vypravíte, jděte nejprve do sexshopu, kde si promluvte s úchylem a věnujte mu bičík a kožený oblek, za který obratem dostanete kalhotky Terezy Pergnerové a kondom obří velikosti, o kterém si promluvte s prodavačem. Poté jděte do hasičské zbrojnice, kde hasičovi věnujte kalhotky, a poté si můžete vzít ze stěny hodiny, jež nejprve Venca přetočí a až poté si je můžete vzít. S tímto novým úlovkem jděte za Evelínou, hodiny pověste na připravenou skobu ve zdi a pohrajte si s nimi. Evelína se vzbudí a vy si s ní promluvte. Kromě zjištění, že dítě není vaše, se dozvíte, jakého ženicha by si Evelína představovala. Jděte proto na mýtinku za indiánem, kde s motorovou pilou rozřezejte strom a po krátké animaci se schovejte za stromky, kde použijte kondom na sebe a takto použitý kondom pak ukažte Evelíně. Té ovšem to stačit nebude a bude po vás chtít další důkaz. Jděte proto k troskám houpačky na zahrádku a seberte duralovou tyč, s niž jděte na rentgen do nemocnice. Ten u ovládacího pultíku zapněte a jděte se nechat zrentgenovat s tím, že použijete duralovou tyč. Výsledný snímek pak opět ukažte Evelíně a po krátkém rozhovoru se vydejte za prodavačem do sexshopu, kterému nabídněte Evelínu. Ten ovšem bude požadovat důkaz, že disponuje slušným počtem finančních prostředků, proto prodavači ukažte bankovní výpisy a po krátké animaci se připravte na poslední dívku.










Jde o Rosalínu, kterou najdete na zahrádce za domem. Promluvte si s ni. Po vyslechnutí jejich zajímavých požadavků se vypravte za indiánem, kterému do kotlíku vhoďte lidské srdce, králičí mozek a po další krátké animaci s ním navažte kontakt. Svěří se vám se svým snem, kde se mu zdálo, že k němu sestupovala žena orlice, v červených šatech na křídlech větrů, s níž se vydal na dalekou cestu. Vraťte se za Rosalínou, ukažte jí prokletý kříž a poté se opět vypravte za indiánem. Rosalíně vložte do vlasů pírko a indiánovi ji doporučte. Budou mu ovšem scházet větry. Zkonzumujte proto hrášek a vychutnejte si zasloužený KONEC!




artman

autor
/ artman

Publikováno: 22.10.2005


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

MartyPilsen

MartyPilsen | 02.01.16 v 23:22

další česká hra

phanka

phanka | 22.04.15 v 22:03

musím vyzkoušet vypadá super

nikola | 10.08.11 v 12:38

Můžete mi prosím někdo poradit, kde je u sex shopu nějaká krabice? Něco tam je ale on furt mele to samý dokola a nechce jí sebrat :D

Petr | 14.08.09 v 10:46

Kde mam sehnat ty bankovní vypisy...??Ja je nemuzu najít...

kiki | 14.07.09 v 16:50

hele nevíte jak udělat aby ten venca dal tý evelíně ten kondom mně to nejde

anicka | 13.07.09 v 16:04

už nemusíte,udělala jsem to do konce,a je to suprová hra

anicka | 13.07.09 v 14:56

poradte mi nekdo jak mam tomu cviciteli aerobiku rict,ze mam pro nej novou zakaznici.odpovezte na e-mail.pls a diky

lucka Krenova | 06.07.09 v 16:53

poslete odpoved na mail: lucka.krenova@seznam.cz

lucka krenova | 06.07.09 v 16:50

lidi prosim kde je ta krabice u seksopu tam je totiz ale von ji nechce vzit on porad mele furt to samy

lilik.007 | 07.06.09 v 17:15

prosim poradtě mi někdo jak na ten papír mám napsat DNES ZAVŘENO

Wlk | 29.05.09 v 19:28

cau lidi mne nejde u toho myslivce, abych mu ukazal to oko pls napiste mi na email: wlcakkkkk@seznam.cz .. diky

terka | 19.05.09 v 18:48

dobrá hra ... ale s návodem trochu krátká ... kdyby někdo potřeboval poradit tak pište na mejla didlinkatery@seznam.cz

werunka | 04.05.09 v 17:15

hej lidi poradite mi nekdo jak mam dostat toho vaska ven s ty kuchyne =)=)

munky | 11.04.09 v 12:20

ahojky lidičky mohl by mi někdo poradit jak mam na ten papir napsat DNES ZAVŘENO

Brad | 06.04.09 v 19:00

Ahoj stáhl jsem si tu hru z netu a tam se mi objevilo že potřebuju heslo.Neznáte to heslo prosím někdo???

hello | 23.03.09 v 19:39

teda to je fakt podrobnej návod moc mi to pomohlo díkec

Valerie | 17.03.09 v 16:39

šefča:
Kříž najdeš u faráře.
potom mu ho dáš a on ti dá prokletý.

šefča | 13.03.09 v 08:46

kde mam sebrat prokletej kříž

míša | 05.03.09 v 21:23

ta krabice tam není...

lilik.007 | 02.02.09 v 18:14

poradtě mi někdo jak mam na ten papir napsat DNES ZAVŘENO

natali | 31.01.09 v 08:02

karle:to musíš zavolat tomu toníkovi aby si dal sraz stím přítelem.ale nejprve si musíš tam jít a přečíst co má na dveřích..potom jít ktomu somrákovi do telefoní budky .. ty vytočíš to číslo které jsis našel!

Karel | 25.01.09 v 00:50

Prosim lidi poratte moc me mrzi ze se nedostanu dal nemuzu najit tu krabici sem u sexshopu a jak dam nakouknout do postrani ulicky pokazde zahlasi jednu atu samou vetu.(neni tu nic zvlastniho) tot vse please help!!!!

martin | 24.01.09 v 18:41

kde mam sebrat tu trubku???

martin | 24.01.09 v 16:17

ahoj hraju 6+1 ženichů ale nevim u karmíny jak mam ziskat ten čistej papir???poradte piste na muj mail!!

samronone | 15.01.09 v 17:55

cau lidi.jestli nekdo zna hru carmagedon(karmagedon)starsi verzi tak napiste prosim na zdenek736408717@seznam.cz(diky)

samronone | 15.01.09 v 17:52

jestůi muzes tak ji posli na zdenek736408717@seznam.cz

Michal | 14.01.09 v 23:33

Kdo tu hru chce pošlu mu ji stači poslat jen email

david | 11.01.09 v 14:35

lidi čau kde tu hru mam stahnout

petluska | 24.12.08 v 00:13

ty si hodnej(hodna) jezis jak dlouho mi trvalo nez sem to udelala ale jaj moc ti diky stasny vesely stasnej novej rok a nekdy se ozvi

Renata | 04.12.08 v 18:15

Prosim vas,kde se ta hra spousti????

kaja | 30.11.08 v 10:53

ahojte idem spustit hru a nejde mi pita si odomna heslo ! ake mam dat? nerozumiem

WaneS_ | 23.10.08 v 06:50

ahoj me nejde zavolat tomu tonikovi z ty budky delala sem vsechno presne podle navodu ale mam tam jenom vytoci nahodne cislo a ukoncit hovor..prosiiiim poradte mi nekdo na muj mail

olga | 04.10.08 v 17:15

nezajimaji ten krizek nebo co to je,tak jak to mam udelat?:((

Lukáš | 23.07.08 v 16:49

kdesou ty bankovní vypysy

Fil-ac | 13.05.08 v 12:37

udělal jsem to za 1hod....a bbez návodu..?:-D

Kris | 04.05.08 v 17:25

Ahoj,nevim jak mam spustit hru, chce to po me heslo.Prosim pomuze mi s tim nekdo? Dík

Mečislav Kozel | 27.03.08 v 20:13

mrť - nejmenší zbytek, např. Vrátíš mi ty peníze do mrtě. Zdroj: Slovník nespisovné češtiny, Maxdorf 2006. Tak cos tím chtěl říct, Filipe?

Filip | 27.03.08 v 20:09

jj mrtě hra

eva | 25.03.08 v 12:08

ta krabice tam není prostě to nejde!!!!:-(

alen | 25.03.08 v 10:15

jak mám sníst hrášek??

Alen | 23.03.08 v 18:41

já tu krabici v tý uličce nemam!!

Kettynka | 10.03.08 v 18:57

Už jsem to dohrála ! super :D

Martax | 06.03.08 v 18:34

Hey,nevíte někdo o čem si mám povídat s tím cvičitelem,aby mi řekl že za ním maj přijít ty ženský...zkoušela jsem už vše...poraďte pls

tom | 28.02.08 v 13:38

húúúúúúúúúúústýýýýý????

*Blanulinka* | 31.12.07 v 16:12

Supéééééér HRA...=) TO mě poséééér =D

Rasputin | 01.12.07 v 07:26

Nevím na jakej papír mám psát to ZAVŘENO...

Lucka751 | 14.10.07 v 13:14

Helee? Poradte mi, kde vezmu ty bankovní výpisy abych mohla v sexshopu prokázat Evelínu? PROSÍM NA MAIL!!!

czcz | 12.05.07 v 13:03

Lidi jaky je heslo na spuštění???
Napište mi na email: JolanaVorlov@seznam.cz nebo na icq 357-235-839.
Dík

maxtejk | 01.05.07 v 18:15

je to dobrý už nemusíte

maxtejk | 01.05.07 v 18:10

PROSIM VÁS!!!!Chtěl bych úplně přesný popis kde je ten papírek

Anka | 16.04.07 v 19:24

Ten papír najdete v tom velkém domě, když se vydáte chodbou do leva a otevřete zadní dveře tak tam ve skříni. Mimochodem nejdříve je zkuste otevřít a pak zjistíte že potřebujete klíče. A ty klíče sou v sexshopu vedle pojkladny.

Anka | 16.04.07 v 18:52

Lidičci. Jak mám sebrat tu gumu ze stolu. Já ji nemůžu najít,. V návodu je napsaný, že je na stole v tý poslední kanceláři, ale já nevim kde. Prosím pomoc

smutněnka | 06.01.07 v 08:46

Blbá hra mě ani spustit nejde!!!

bara 007 :D | 18.12.06 v 15:05

muhl by mi někdo poradit jak spustit tuhle hru???pls

Beruška | 05.11.06 v 17:34

Tak já nevim kousla jsem se u toho kdy mám napsat ten vsakz na dveře ale na co?Hm?Nemáte někdo tucha kde mám ten papír jako vzít?Byla bych vám moc vděčná za radu :) co nejdřív :)

Markéta | 18.10.06 v 18:23

Prosím vás nevíte někdo jak mám tomu cvičuteli říct že mám pro něj zákaznici,mluvila jsem s ním o všem ale nikde to tam nebylo!Pls HELP!!!!

dede | 01.10.06 v 11:04

mam stejny problem jako HELP!!

dede | 01.10.06 v 11:04

anna:Neměla bys ale příště si to zahraj a nikomu svůj věk neříkej

anna | 29.07.06 v 12:31

Můžu to hrát když mi je 11 let?

HELP!! | 26.07.06 v 22:25

lidi,jsem u karmíny a ted musím napsat to: pro nemoc zavřeno,ale já nevím kde to mám napsat,v návodu je,že na čistý papír.ale kde ten ppír je??Jak je u toho toníka ten papír,tak tam mi to napsat nejde.nvím si rady.prosím pomožte mi.odpověd mi každý hodný a super člověk napíše na e-mail.Tak prosím napište,ráda vám pak pomůžu i já!!!Prosím!!!§

david | 15.07.06 v 12:23

je to dobrá buzárna...

Jana | 29.05.06 v 16:31

Mne se hra moc libila, jen ji nemuzu dohrat. Venca snedl hrasek a pak po nem indian chtel kridla. Kdyz to splnil, indian chtel vetry. Ale Venca uz zadny hrasek nema...poradte plz. Diky

Mono | 23.05.06 v 16:04

A vedeli ste, ze jsou tam i dalsi efekty? napr. u hasica vemte pytlik,naplnte ho hovnem a uchyl u sexshopu ho sezere? nemate dalsi veci???

Mono | 23.05.06 v 16:04

A vedeli ste, ze jsou tam i dalsi efekty? napr. u hasica vemte pytlik,naplnte ho hovnem a uchyl u sexshopu ho sezere? nemate dalsi veci???

SANDRA | 30.03.06 v 18:10

SKVĚLÝ!

Radek Tomášek | 10.02.06 v 09:11

julllli: Ve hre zadne heslo neni, jedine co tam je, tak je jisty rodicovsky klic, ale ten si kazdy hrac muze nastavit dodatecne, proto jestli to po tobe neco chce, tak je to prave ten rodicovsky klic. Ten ale ti bohuzel prozradit nemuzu, protoze si to nastavila bud ty anebo nekdo, kdo tu hru hral...

Martas: bankovni vypisy jsou ve Smithove pracovne, poradne prohledej supliky v jeho stole a satnik..Nekde to tam bude..

jana: Pokud tam krabice neni, poradne si promluv s kucharem a ona se tam objevi...

julllli | 09.02.06 v 15:11

ahooj. pri zapnuti hry pyta odomna niake heslo??? co mam zadat??ake je heslo??? dakujeeeem

Martas | 26.01.06 v 17:09

Zdravim vsici!!Potreboval bych poradit,kde mam sehnat ty bankovni vypisy??Diky

jana | 11.01.06 v 12:23

Nemužu najít krabici.Nakoukla jsem tam asi 5x a krabice tam není.

inchrist | 10.01.06 v 20:05

Musíš dojít za dědkem co vyřezává a on ti ten hrášek otevře, pak se vrať k indiánovi a jenom na hrášek klikni.

inchrist | 10.01.06 v 20:03

krabici najdeš v postraní uličce. Nakoukneš tam a objevíš krabici.

Tereza | 08.01.06 v 17:07

Hele víte kde je ta Krabice napište dík.

Roman | 29.12.05 v 20:48

Hej ludia ako sa ma spustit ta hra???????? MNe to nejde spustit. Pomozte mi please. Budem vdacny. Napiste mi na mail - joey888@aet.sk. prosim

caty | 29.12.05 v 14:35

u sexshopu...zadna krabice neni....co mam delat?? pomoc... :((

Evka | 26.11.05 v 22:36

Co mám dělat,aby mi Venca snědl u konce ten hrášek

Ladislav Nosákovec | 17.11.05 v 14:01

Ahoj, zkus hru s názvem POLDA, najdes ji zde, v sekci adventury ;o)

Monulka15 | 17.11.05 v 11:43

Ahojky!
Hrála jsem tuto hru a udělala jsem ji za hodiu!!
Je strašně super!Hrála bych ji i do nekonečna!!!Mohla bych vás poprosit jestly nemáe ještě nějakou hru takovou jako je 6+1!!
V podobné grafice a podobném příběhu!
Moc vás prosím a děkuji
Ahojky Monulka!

Rodny | 24.10.05 v 11:07

Díky za pomoc

Nastasyah | 23.10.05 v 18:29

Taky se mi to stalo... musíš dát farářovi ten krucifix, cos sebral ze stěny, a on ti ho upraví na satanský symbol. ten pak dej Rosaline, ona půjde a u indiána jí dej do vlasů pírko...

Tobi | 23.10.05 v 16:16

Tak to se mi teda nestalo :D
ale skus udělat všechny ukoli atd atd. a pak se vrat'

Rodny | 23.10.05 v 13:50

Problém,nedaří se mi dostat rosalínu k indiánovi,ukážu ji kříž a ona mi řekne že s ním včera mluvila a když dojdu k indiánovi tak tam není a když se jí snažím dát pírko tak mele cosi o ptáku Nohovi,prosím pomozte mi někdo

Tobi | 23.10.05 v 13:50

Je ale prvni ve všem vyzpovidej kuchtika a pak tam bude ;)

Veronika | 23.10.05 v 12:22

U toho sexshopu žádná krabice není!!!!


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce