Magazín - Články - Návod

The White Chamber

The White Chamber

Návod

Závěr týdne jsme se vám rozhodli zpříjemnit velmi kvalitní adventurou, která se pyšní velmi zajímavým námětem a příběhem, který má spád. Ocitáte se v kůži jedné sympatické dívky, která se bude pomocí svých vzpomínek snažit přijít na záhadu, jež ji obklopuje. V závěru pak zjistí, že vše je jinak, než vypadá! The White Chamber se navíc může pyšnit hned čtyřmi konci. My vám ale přinášíme řešení pouze jednoho z nich – Damned ending!

více

6 ženichů a 1 navíc

6 ženichů a 1 navíc

Návod

Byla by škoda nezařadit do našeho výběru kvalitní českou adventuru, která nabízí kvalitní příběh, humorný nádech a výbornou hratelnost a dnešní hra 6 ženichů a 1 navíc tyto podmínky splňuje na výbornou. Sympatický Venca to ale rozhodně nebude mít jednoduché. Sedmi dívkám musí sehnat vhodné ženichy a při výběru se nejedenou pořádně zapotí. Právě pro tyto případy je zde připraven kompletní návod!

více

Ozzie and the Quantum Playwright

Ozzie and the Quantum Playwright

Návod

Pátek je den klidu, proto jsme si po několika obtížnějších adventurách pro vás na tento den připravili odpočinkový kousek, který by ale opět neměl chybět ve sbírce žádného příznivce adventur. Ocitáte se v kůži sympatického studenta, na jehož bedrech bude záviset osud školy. Veškeré úkoly mají své logické opodstatnění, budete-li mít přesto s nimi problém, můžete se opět spolehnout na tento kompletní návod!

více

Beneath a Steel Sky

Beneath a Steel Sky

Návod

I dnešní titul rozhodně nebude procházkou růžovou zahradou a tento návod tak jistě přijde vhod. Následující hra je druhým počinem, který do velkého Freeware světa vypustila společnost Revolution Games. Oproti prvnímu Lure of the Temptress můžete počítat s mnohem větším rozsahem a o dlouho trvající zábavu tedy rozhodně nebude nouze. Máte-li jakýkoliv problém s touhle adventurou, pak se opět bez obav můžete na následující návod spolehnout!

více

Night of a Hermit

Night of a Hermit

Návod

I dnešní kousek nepatří mezi ty jednoduché a návod tak opět jistě přijde vhod. Ocitáte se v roli sympatického Hermana Toothrota, který obdržel velmi nepříjemnou poštu a rozhodl se všemu přijít na kloub. Cesta to ovšem nebude jednoduchá, bude za potřebí překonat několik záludných hádanek a dokázat tak všem, že nejste jen pouhopouhý trosečník. V případě jakéhokoliv zákysu tedy neváhejte sáhnout po následujícím návodu!

více

Lure of the Temptress

Lure of the Temptress

Návod

Přestože to tak možná nevypadá, Lure of the Temptress není adventura, kterou byste dohráli na počkání. Má totiž několik nepříjemných zákysových míst a kompletní návod tak jistě přijde vhod. V kůži Diermota bude vaším úkolem zachránit zpustošené městečko Turnvale, jež ovládla zlá čarodějka Selena, spolu se svými sluhy – Skorly, kteří vám čas od času dokáží pěkně zatopit. Potřebujete-li tedy poradit, pak se na následující návod můžete spolehnout.

více

Apprentice

Apprentice

Návod

Kvalitní adventura si zaslouží kompletní návod, jenž rozhodně přijde vhod a to i přesto, že Apprentice nepatří mezi nejtěžší kousky, které kdy spatřili světlo světa. Má velmi zajímavý příběh a poměrně slušně se hraje. Zakysli-li jste přesto na nějakém nepříjemném místě a nedaří-li se vám získat potřebné suroviny - sýr, okurku a oregano, pak rozhodně pokračujte ve čtení.

více

Lost Valley

Lost Valley

Návod

Jeden náš čtenář, Falador, se rozhodl vám napsat návod na vynikající, leč v některých místech obtížnou Lost Valley. Jelikož se pod recenzí vyskytuje hodně příspěvků s žádostí o pomoc, jistě uvítáte Faladorův postup. Pokud jste toto výborné RPGčko ještě nehráli, nyní přichází ten správný čas. Ale nyní již přejděme k poznámkám, radám a samotnému návodu.

více

2004: Vesmírná becherovka

2004: Vesmírná becherovka

Návod

Přinášíme vám skvělý návod na Vesmírnou Becherovku, jehož tvůrcem je samotný autor této adventury. Takže v případě, že bušíte svou myší společností do stolu, ohryzáváte si nehty, škubete si vlasy, nebo si zkrátka nevíte rady, tento kvalitní návodek je tu jen pro vás. Ale pamatujte: nic nepotěší hráče tolik, jako objevení jeho vlastní geniality, a nic nenaštve adventuristu víc, než zaseknutí se na nějaké hlouposti. Takže používejte s rozvahou.

více

Jak na Maniac Mansion Deluxe

Jak na Maniac Mansion Deluxe

Návod

Líbí se vám hra Maniac Mansion Deluxe, ale zdá se vám příliš obtížná? Máte problém s dohráním za jednu z postav? Tak neváhejte a zkuste našeho podrobného průvodce, který vám pomůže ve všech úskalích a nejasnostech, kterých rozhodně není málo!

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce