Magazín - Články - Interview

Fallen Angel Industries

Fallen Angel Industries

Interview

Exkluzivně pro Freegame jsme vyzpovídali velmi úspěšný a kreativní programátorský tým, známý např. hrou Commando, trošku starší gameskou Furry, či skvělou taktickou akční hrou Tango Strike. Naše otázky směřovaly na osoby nejpovolanější – na dva významné programátory. Zajímají vás jejich plány do budoucna, zajímavosti při tvorbě jejich her, či troška historie? Jsou-li vaše odpovědi kladné, tak směle pokračujte ve čtení. ;)

více

Edelweiss Medienwerkstatt

Edelweiss Medienwerkstatt

Interview

Nyní si u nás můžete exkluzivně přečíst rozhovor s generálním manažerem Edelweiss Medienwerkstatt, studia, které má na svědomí populární to sérii Yeti Sports. Dozvíte se něco více o studiu samotném, jeho členech a i o aktivitách Edelweiss na poli komerčních her a v neposlední řadě i mobilů. Čtěte jen u nás!

více

3D Power

3D Power

Interview

Líbila se vám hra Need For Kill? Jako prvnímu freewarovému magazínu v České Republice se nám podařilo vyzpovídat tvůrce, sídlící mimo naši krásnou Českou a Slovenskou kotlinu. Hlavní programátor byl celkem vstřícný a poskytnul nám celkem zajímavé informace. Jestli vás tedy zajímají jeho další plány do budoucna, či se chcete dozvědět nějaké informace o vývoji gamesky Need For Kill, tak neváhejte a směle se pusťte do dalšího čtení. :o)

více

Pear Softwares

Pear Softwares

Interview

Tým dvou mladých lidí říkající si Pear Softwares je znám především díky svým freewarovým počinům. My vám nabízíme zajímavý rozhovor, v němž se dozvíte něco o jejich novém chystaném projektu, ale i o hrách předešlých a nakonec i o nich samotných.

více

PeToM Software

PeToM Software

Interview

Většina nově vzniklých českých freeware týmů pracuje ve známém Game Makeru. Každý v něm však dělá odlišné hry, které mohou i přes jednoduchost programu překvapit. O to se už od svého vzniku snaží tým PeToM Software známý svou strategií Starosta. Ten se brzy dočká druhého dílu, o kterém něco autoři prozradili v našem rozhovoru. Mimo Starosty se však pracuje i na dalším projektu, ale o něm se společně s představením tohoto vývojářského týmu dočtete až v rozhovoru.

více

Riotix

Riotix

Interview

Co se připravuje v dílnách vývojářského týmu Riotix? Skvěle vypadající fantasy Cross War s RPG prvky a dějem z období 13.–15. století. Pokud vás zajímá více, čtěte rozhovor, kde se mimo jiné i blíže seznámíte s tímto vývojářským týmem. Položili jsme mu několik klasických otázek, které nám přiblíží jejich tvorbu, ale i něco ze soukromý. Poznáváte rádi české freeware týmy? Riotix si nenechte ujít!

více

Progress Studio

Progress Studio

Interview

Progress Studio nepatří mezi nejznámější české vývojářské týmy, ale trochu pozornosti si rozhodně zaslouží. Tu by mu měli zajistit hry jako Becher Game 2003, Logic Puzzle či Pool 3D. Co by však mělo tomuto týmu mělo zajistit dostatek popularity je hra, na které právě pracují. Údajně by mělo jít o nejlepší kulečník mezi freeware hrami. Zajímá vás, zda je toto tvrzení pravdivé? To se dozvíte až po vydání hry, ale průběžný názor si můžete udělat po přečtení našeho rozhovoru.

více

Reload Games

Reload Games

Interview

Náš partnerský vývojářský tým Reload Games je více jak zajímavou skvadrou několika lidí, kteří se snaží nabídnout hráčům pokud možno co nejlepší zábavu. Nutno říci, že se jim to prozatím daří. O tom, co chystají do budoucna, o jejich historii, ale i o mnohých dalších tématech je právě dnešní interview.

více

LocalStudio

LocalStudio

Interview

O hrách, kariéře, času a mnohém dalším jsme si popovídali s nadějným českým vývojovým týmem LocalStudio, kterému můžeme vděčit za novou 3D adventruru Dr.Bohuš a do budoucna můžeme čekat ještě mnohé..

více

3D Games

3D Games

Interview

Říkají vám něco hry Alien Agency, Space Invaders nebo Bomb Arena? Pokud ano, oblíbili jste si hry Československého týmu 3D Games, který v současné době pracuje hned na dvou nových hrách. Zajímá vás jak by mohl vypadat Dispečer, kde si můžete vyzkoušet, jak vyjet např. s Karosou z depa nebo se spíše těšíte na Plane Arcade - simulátor bojových letadel z druhé světové války? V každém případě si přečtěte rozhovor s několika členy tohoto týmu.

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce