Magazín - Články - Interview

John Beak

John Beak

Interview

Spousta z Vás jistě zná kultovní hru Icy Tower, pohodáře Harolda a jeho tuptudůdudůů. Možná ale nevíte, že mistrem světa v této hře je mladý český talent Honza Šnábl aka John Beak. A tady ho máme...

více

Sosáci

Sosáci

Interview

Veselý tým tří autorů, kteří mají na svém kontě zatím pouze jednu hru. Je jí Cathy’s Holidays. Zábavná „flashovka“ se špetkou černého humoru. V našem rozhovoru nám Sosáci pověděli něco o sobě, kde přišli na tak zajímavý název :) a hlavně nás seznámili s jejich plány do budoucna, do kterých pochopitelně spadá i připravovaná hra Little World. O čem bude a mnohem více se dozvíte v rozhovoru.

více

PALGames

PALGames

Interview

Pod názvem PALGames se skrývá pouze jeden člen, což musí překvapit každého, kdo hrál Arcade Racing nebo Perestroiku 3D. Říkáte si proč? U tak kvalitních her bych čekal více účastníků, kteří se s nimi dřeli. Ale jeden tvůrce? Přinejmenším obdivuhodné. Pokud jste doposud byli spokojeni s jeho hrami a nebo ho chcete jen poznat a zjistit, co chystá, přečtěte si náš rozhovor, který vám vše objasní.

více

vKapse Software

vKapse Software

Interview

Říká vám něco název Želvíci? Tuto hru jsme nedávno uvedli a slavila u nás úspěch. Jsou její autoři stejně pohodoví, jako je ona samotná? Poznejte tým vKapse Software, který pro vás chystá pokračování Želvíků a i další díla. Jaká budou, co nás v nich čeká a co se změní? Máte-li v oblibě tento vývojářský tým, seznamte se s nimi a přečtěte si, jak odpovídali na naše otázky.

více

Inputwish

Inputwish

Interview

Dnes si můžete přečíst rozhovor s vývojářským týmem Inputwish, který je známý hlavně hrou Becherov, jež se stala absolutním výhercem Becherovka Game. Pokud vás tedy zajímají jejich plány do budoucna, zda bude mít Becherov pokračování nebo jakou novou hru připravují, pak rozhodně čtěte dále...

více

Gamers Reality Software

Gamers Reality Software

Interview

S Trójou jsme se už setkali v mnoha podobách. Ať už to bylo ve filmech, knihách nebo hrách, vždy nás toto bájné město dokázalo uchvátit. Díky Gamers Reality Software jsme měli možnost vyzkoušet si Trójské války v působivé strategii, která se zúčastní vývojářské soutěže „Únos aneb tajemství hlubin lesa“. Ať už je váš názor na Trójské války jakýkoliv, rád bych vám představil tým, který jí má na svědomí. Seznamte se s ním díky několika tradičním otázkám a přečtěte si, co pro nás tento tým talentovaných programátorů připravuje.

více

Karel Štěpka - tvůrce A.N.T.Z.

Karel Štěpka - tvůrce A.N.T.Z.

Interview

Pojďte si přečíst rozhovor s autorem úspěšné logické gamesy A.N.T.Z., která si vybojovala první místo ve své kategorii v letošním ročníku soutěže Becher Game 2004. Zajímá vás, jak tato hra vznikla a chcete se dozvědět něco o jejím vývoji? Chcete věděť, jak autor naloží s výhrou a co plánuje do budoucna? Máme pro vás odpovědi na všechny tyto a mnohé další otázky!

více

Acoders

Acoders

Interview

A máme tu další rozhovor se zahraničním týmem! Jenže vývojáři z Acoders, jejichž čtyři členy jsme měli možnost vyzpovídat, se narozdíl od ostatních nedají zaškatulkovat do jedné země, mají totiž členy po celém světě. Zajímá vás, jak to u nich probíhá? Co chystají nového? A nebo něco jiného? Naše exkluzivní interview vám poskytne odpovědi na všechny tyto otázky!

více

Free Lunch Design

Free Lunch Design

Interview

Náš seriál rozhovorů se zahraničními tvůrci pokračuje dále, tentokrát si na nás udělal čas Johan Peitz, zakladatel a hlavní programátor v týmu Free Lunch Design. Ten stál především za skvostnou arkádou Icy Tower. Zajímají-li vás informace ohledně jejich budoucích projektů, troška historie, či zajímavosti ohledně vývoje již zmiňované gamesky Icy Tower, tak směle pokračujte ve čtení. ;)

více

BORShop Computing

BORShop Computing

Interview

Poznejte člověka, díky kterému můžete prostřednictvím internetu libovolně sázet, aniž byste měli lehčí peněženky nebo se stát trenérem naší reprezentace a pokusit se dotáhnout to až na první místo! Samozřejmě je řeč o BORShop Computing, v jehož čele stojí pouze jeden vývojář. Delší dobu jsme o něm neslyšeli, takže se dá očekávat, že pro nás něco chystá. Jaká budou jeho nová díla a kdy budeme mít možnost si je stáhnout? Čtěte rozhovor...

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce