Magazín - Články - Interview

Ladislav Nosákovec – nosi

Ladislav Nosákovec – nosi

Interview

V další části našeho menšího cyklu „představíme vám šéfredaktora“, jsme zavítali k nosimu a tradičně jsme mu položili několik zákeřných otázek. Na vše ale odpověděl se ctí tak, jak se to u „bosse“ Flashovek.cz sluší a patří. Chcete vědět více? Následující článek je tu jen a jen pro vás.

více

Martin Demiger - Martin

Martin Demiger - Martin

Interview

Po minulém, nezávazném, rozhovoru s „členem FreeGame.cz“ se zrodil menší nápad, a to postupně vypovídat jednotlivé šéfredaktory, kteří denně pomáhají tvořit obsah jak hlavní FreeGame.cz, tak i sesterských webů. Nyní přišel na řadu Martin Demiger. Zajímavá vás, čím vším si musel tento jedinec projít, aby se dostal až na post bosse FreeJavy.cz? V tom případě čtěte dále.

více

Radek Tomášek - Artman

Radek Tomášek - Artman

Interview

Ne, výše uvedený obrázek neuvádí relaci o hledaných teroristech ani vás nechceme informovat o pádu demokratického režimu na Freegame.cz. Zobrazuje pouze našeho milého šéfredaktora Artmana, s nímž a o němž jsme si popovídali v našem rozhovoru, však znáte to - počítače, škola, práce, tvrdý sex, drogy a rock'n'roll...

více

LowFuel

LowFuel

Interview

Tým LowFuel je na české Game Maker scéně poměrně již delší dobu. "Prachsprostý obyčejný tým", řeknete si. Avšak opak je pravdou. Tento trojčlenný tým dělá naprosto profesionální hry. Svědčí o tom například Nanozoa anebo další připravované hříčky, které vám již blíže přiblížíme v tomto rozhovoru.

více

pierre.cz & Czech F1 Manager

pierre.cz & Czech F1 Manager

Interview

Přestože na klasických bojuštích Formule 1 už několik let převládá poměrná nuda, rozhodla se partička českých freeware vývojářů zapracovat na propracovaném simulátoru královské disciplíny? Těžko přesně říct, jak si v tomto nelehkém úkolu povednou - snad cosi prozradí dnešní interview, jehož obětí se stala většina F1 Manager teamu. :-)

více

S Filou o GDS 2007

S Filou o GDS 2007

Interview

Rok se s rokem sešel a blíží se další věhlasný sraz nezávislých českých herních vývojářů, který se letos bude konat 11. - 13. 5. Jaké jsou plány a chystáné změny do tohoto ročníku, na co všechno se můžeme těšit? Kdy, kde, jak a pro koho to vůbec je? O tom jsme mluvili s Filou, hlavním organizátorem této akce.

více

Jardar: Čarodějný soumrak

Jardar: Čarodějný soumrak

Interview

Čarodějný soumrak je český ambiciózní projekt textového RPG světa s doposud nevídaným rozsahem i zpracováním - cestujte volně po velkém kontinentu, plňte úkoly a ovlivněte příběh ve svůj prospěch! Pakliže nepatříte mezi ty, pro něž jsou textovky již dávno mrtvé a zbytečné, ale naopak máte rádi textová dobrodružství a k tomu ještě fantasy prostředí a RPG prvky, rozhodně čtěte dál! Vyzpovídali jsme pro vás autora projektu, který vám podá horké informace z první ruky - co již hra nabízí a jaké jsou plány do budoucna?

více

Lubomír Dobrovolský

Lubomír Dobrovolský

Interview

Baví vás stavět se do role manažerů a koučů a pouhým stiskem tlačítka rozhodovat o sestavě, prodeji nebo nákupu nových hráčů? Hokejových manažerů není na českém poli freeher nikdy dost. O jednom stále vyvíjeném LDSoftem jsme pro vás připravili rozhovor.

více

Kurator

Kurator

Interview

S Kuratorem jsem si povídal jednak o jeho aktivitách na vývojářské freeware scéně, padla ale řeč i na jeho osobní internetové projekty či záliby jako takové. Zajímá vás Kuarotorův pohled na věc a současnou situaci kolem jeho projektů (310. Czechoslovak Squadron, Stalker: Alternative)? Pak neváhejte a čtěte dále.

více

ECSP & MHD Simulator 2007

ECSP & MHD Simulator 2007

Interview

Nejraději pracuje sám, nad profi businessem zatím spíše ohrnuje nos a jeho největším snem je vyrovnat se ve své tvorbě peckám typu Traffic Giant. Kdo? Viktorin Daniel aka RammsteinCZ, v těchhle měsících horlivě pracující na hře MHD Simulator 2007. Pokud vás tento v českých vodách poměrně nevšední projektík zajímá více, než by bylo zdrávo, čtěte určitě dále…

více