Magazín - Články - Interview

aiR Captains - Hry, na které se vyplatí čekat I

aiR Captains - Hry, na které se vyplatí čekat I

Interview

Ambiciózní letecký simulátor pořád ne a ne přistát ve správných zeměpisných šířkách. Přesto nám stálo za to získat zajímavé nové informace.

více

Interview s S.A.Y.

Interview s S.A.Y.

Interview

Znáte Cardhalii? Samozřejmě, že znáte, jedná se přeci o jednu z nejlepších českých freeware her dnešní doby. Od vydání prvního dílu už uběhlo poměrně dost času, takže jsem se zajímal o to, jak to vypadá s dílem druhým, či s jakými problémy se setkávají tvůrci. Koukněte sami, určitě se obohatíte o něco nového:)

více

Michal Zubalík a nejstarší hra světa

Michal Zubalík a nejstarší hra světa

Interview

Hra Go je nejstarší desková hra na světě. V současné době má miliony příznivců. Dokonce se konají turnaje. Jeden z posledních, které se v poslední době konaly, proběhl i ve Frýdku - Místku. Oslovili jsme tedy jednoho z pořadatelů a zároveň také hráčů, pana Michala Zubalíka.

více

Martin Pohl

Martin Pohl

Interview

Martin Pohl nám odpovídal na otázky ohledem ZNK 8 a všeho, co se jeho série týče. Dále nás informoval o tom, co plánuje, kdy to plánuje a jak to nakonec dopadne. Vše se samozřejmě dozvíte v následujícím rozhovoru. Tak pojďme na to...

více

CS Software

CS Software

Interview

Rozhovor s mladými nadějnými vývojáři z CS Software, mimo jiné tvůrci hry Knights of Dillaria, která určitě zapadla mezi ostatní RPG hry velice působivým dojmem. Zajímá vás co nyní připravují, nebo v kterých programech rádi tvoří své hry? Stačí se podívat, určitě se dozvíte pár zajímavých věcí.

více

sgames & Air Captains

sgames & Air Captains

Interview

V poslední době jsme vám přinesli řadu novinek, které se týkaly očekávaného prokektu Air Captains. Před jistou dobou jsme vám také nabídli rozhovor s leadrem týmu sgames - Alešem Krátkým. Protože o Air Captains se v poslední době mluví hodně, položili jsme i několik otázek grafikovi Martinu Henychovi.

více

Sosáci & Edward Fogg

Sosáci & Edward Fogg

Interview

Nejen projekty typu Until I’m Gone jest česká adventurní scéna živa – ohendá jsme si například „popovídali“ s Janem Balkem o zajímavém Sosáckém projektu Edward Fogg. Pokud vás tedy drbe, co ho ke hře z podobného těsta dohnalo, jste zvědavi na duo nových típanců nebo se prostě jen chcete pobavit nad glosami rozverného vývojáře, račte dále.

více

Tým LKG

Tým LKG

Interview

Tým LKG je ambiciózní nový tým, který je na scéně teprve pár měsíců. Přesto již má na kontě několik opravdu malých a lze i říci povedených hříček. V dnešním rozhovoru jsem vyzpovídal představitele týmu Nefrona, který vám nyní odhalí veškerá tajemství tohoto týmu.

více

SHD Technologies

SHD Technologies

Interview

SHD Technologies je nepříliš známý český tým, který již úctyhodnou dobu pracuje na velice zajímavě vypadajícím projektu, který bezpochyby po vydání způsobí slušný poprask. My jsme vyzpovídali zakladatele týmu SHD Technologies Martina Ungráda a dostali jsme odpověď na mnohé otázky.

více

Petr Vadlejch – Apofis

Petr Vadlejch – Apofis

Interview

Seriál rozhovorů pokračuje a my nyní zavítali k Petru Vadlejchovi, který si říká Apofis. V současné době je, po Hynku Žalčíkovi, na našem serveru služebně nejstarší. Zajímá vás, co všechno má Apofis na starosti, jak moc bude rozpitvávat nášup či jak hodnotí svou dřívější, herně-vývojářskou kariéru? Pak čtěte dále.

více