Magazín - Články - Interview

PodVlivem Software

PodVlivem Software

Interview

Zajímá vás něco málo z historie, současnosti či budoucnosti týmu PodVlivem Software? Chtěli byste se dozvědět něco více o jejich plánech do budoucna, o tom, zda se chystají účastnit letošní Becher Game, jak bylo na kalbě Českých Her a chcete se dozvědět více o nich samotných? Právě všechny tyto informace naleznete v dnešním rozhovoru.

více

Eco City Software Productions

Eco City Software Productions

Interview

Přinášíme vám exkluzivní rozhovor, který nám poskytl Dan Viktorin - vedoucí programátor týmu Eco City Software Productions. Hry vydané tímto týmem jste mohli vidět i u nás. Interview je vám plně k dispozici, proto neváhejte a čtěte více o této nadějné firmě.

více

PEgi Studio

PEgi Studio

Interview

Poznejte člověka, jenž sám tvoří PEgi Studio a je autorem strategie Rybník. Seznamte se s Petrem Ergešim, nadějným vývojářem, který pro nás chystá pokračování této strategie. Tvoří ve známém Game Makeru, v němž už pár českých autorů dokázalo takřka nemožné. Přidá se k nim i Petr? Přečtěte si rozhovor, podle něhož si můžete udělat vlastní úsudek a přečíst si o dílech, které pro vás chystá.

více

Nextcorp Team

Nextcorp Team

Interview

Vzpomínáte na Sentinels? Tankovou tahovku pro více hráčů? Tak v tom případě byste měli dobře znát Nextcorp Team, který má tuto a spoustu dalších skvělých her na starosti. Zajímá vás, na čem v současné době tým pracuje nebo jen chcete poznat jediného člena tohoto týmu? Čtěte rozhovor...

více

Anakin77

Anakin77

Interview

Poznejte autora geniální strategie Castle Duels! Seznamte se z jeho plány do budoucna, přečtěte si, jak odpověděl na několik typických otázek a zda prozradil, čím nás v budoucnu ještě překvapí. Bude mít Castle Duels pokračování nebo přijde Anakin77 s novým projektem? Odpovědi čtěte v rozhovoru. :)

více

Calimero Industries & Sýkorovo Manufaktorium

Calimero Industries & Sýkorovo Manufaktorium

Interview

Zkušený český vývojařský tým bez jednotného názvu, jenž má na svědomí spoustu skvělých her, mezi nimiž vyniká hlavně kvalitní RPG Secret in the Cave, adventury Žezlo Moci a připravovaný trhák dungeon Cardhalia, zajímavý to zástupce mezi freeware hrami dnes téměř vyhynulého, leč výborného, žánru. Chcete se dozvědět, kterak k tvorbě her přišli, kdy už se konečně dočkáme slibovaného super dungeonu, jak vlastně bude vypadat a co chystají dalšího?

více

Tatko

Tatko

Interview

Cyklon 1 a 2, nezapomenutelné Rybičky a spousta dalších skvělých titulů. Tak se u nás už nějakou dobu prezentuje jeden z nejproduktivnějších vývojářů – Tatko. Chcete-li se o něm dozvědět něco více, o jeho plánech a hlavně o nové hře, na které pracuje, přečtěte si rozhovor...

více

NiHiLiS

NiHiLiS

Interview

Přijde vám tým NiHiLiS stejně temný jako je jeho adventura Mrtvé město? Víte, že tým tvoří pouze jeden člověk, který dokázal svou hru vytvořit podle povídek, které napsal? V rozhovoru na vás čeká i spousta dalších zajímavostí, které se běžně nedozvíte. Přečtěte si tedy něco o tomto vývojáři, který nás určitě ještě překvapí svými díly!

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce