recenze

Marble Man

Marble Man

Marble Man je zábavná jednoduchá arkáda ideální do práce - běží totiž v malém okénku a navíc je černobílá. Hraní si v pracovní době ale není její jediné plus. Je opravdu hratelná a určitě stojí za vyzkoušení i všem ostatním hráčům.
Marble Man vznikl pod prsty týmu Dexx Entertainment. Jde o opravdu povedenou arkádu. Hrajete za maličkou kuličku (odtud název Marble Man) a vaším úkolem není pochopitelně nic jiného než dovést tuto kuličku v roli hlavního hrdiny bezpečně ke konci levelu.

Nevím sice, jak to v Dexx Entertainment udělali, ale dosáhli opravdu výtečné hratelnosti. Převzali asi to nejlepší z podobných her, vzali si ponaučení z jejich chyb a sestavili pohodovou hopsačku, která chvíli vydrží. Přitom si vystačili s triviální, extrémně jednoduchou grafikou. Celá hra je v odstínech šedé, odehrává se v maličkém okně, a tomu se musela pochopitelně přizpůsobit i celá použitá grafika. Vzniklo tak schématické dílko. Je totiž jakoby předlohou, schematem sama sebe. Takový koncept, jak by hra měla vypadat. Model. Ale funkční a hratelný model se spoustou levelů, které se budete snažit projít.

Na nic nečekejte a podívejte se, jak asi bude vypadat druhý díl, který zanedlouho vydáme.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

54 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Kahi | 20.12.05 v 23:18

Ty bláho, to je skvělá hra... pozdější levely jsou fakt pekelný...


galerie

Marble Man Marble Man Marble Man