recenze

Vroom! Vroom!

Vroom! Vroom!

Arkádoidní formulky obvykle zavání infantilitou, což naštěstí neplatí v případě dnešního závodničení s názvem Vroom! Vroom! Miniaturní autíčka viděná shora jsou pekelně rychlá, dobře ovladatelná a přitom tuhá.
Jak již v perexu bylo naznačeno, miniaturní formulky v PC podobě bývají obvykle tím nejjednodušším, co může začínající developer stvořit. Nicméně když se udělají dobře, pak není problém!

Vroom! Vroom! je další gameska ze stáje „herních trávníkářů“, které – stejně jako jejich ostatní kousky – má určitě něco do sebe. Ovládajíce mikroformulky snažíme se dopídit se cíle, a to pokud možno jako první z davu formulek ostatních. Autíčka jsou samozřejmě barevně odlišena, tratí na ježdění je také několik (mohlo by jich být přece jen více…), takže nám de facto nic nebrání realizovat se a uspokojit své hráčské ego. I když – přece jen brání. Není to ani chyba hry či jejích vývojářů, jde spíše o chybu v mnoha z nás – i když je autíčko dobře ovladatelné, přesto v kontextu typu tratí budeme mít co dělat, abychom se dostali na přední pozice. Čili suma sumárum – pokud nejsme bojovníci, kteří musí každou gamesku vyhrát, pak se asi neuspokojíme…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom! Vroom!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce