recenze

Turbo TT

Turbo TT

Dnešní kus Turbo TT je sice z ranku závodních 3D her, ovšem je podle mne takový nějaký nevyladěný. Autíčko (tedy Audi TT) se velmi dobře ovládá, takže můžeme v klidu projíždět 3D labyrintem, ale základní otázkou je proč a nač? Ve hře není cíl. A to je špatně.
Opravdu nevím, jak se mám k dnešnímu „automobilovému simulátoru“ postavit.

Všichni máme rádi závodní hry. O tom není pochyb. Ale určitě nejsme takoví prosťáčkové, abychom si nechali kakat na hlavu kdejakým kakátkem. Dnešní simulátor honosného sportovního „tintítka“ Auti TT (ne, to opravdu není o závodění), mi ani nepřipadá jako hra. Proč? I když můžeme zasednout za volantík tohoto milionářského autíčka, i když se s ním můžeme prohánět skrze jednoduše vypadající 3D labyrint, přesto mám zásadní pochybnosti. Autor Jim McLeod v proslovu předestřel, že tato hra byla vytvořena v rámci některé ze soutěží herních vývojářů v roce 2003. Nic proti ničemu, ale hra přece musí mít nějaký smysl. Nechce se mi věřit, že smyslem dnešní hry je jezdit bezcílně skrze labyrint a kochat se jeho plochými monotónními stěnami! To je nízké a ubíjející, ne? Faktem zůstává, že se mi nepodařilo objevit žádnou známku toho, že by tomu bylo jinak…

Takže podtrženo sečteno – Turbo TT je jakýsi simulátor, který se nedá nazvat hrou. Pokud někdo z vás přijde na to, jaký smysl kromě výše uvedeného tato „hra“ má, dejte mi prosím vědět. Budu neskonale šťasten.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Marian | 14.07.06 v 11:31

Můj názor je přesně mezi dvěma předchozími názory :-)

mirek | 01.07.06 v 18:57

výborné

fhf | 14.06.06 v 20:52

blbost


galerie

Turbo TT Turbo TT Turbo TT Turbo TT

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce